Zelg Galešić ususret novom ‘Gladijator Fight Nightu’ u Puli: Dvorana ne može biti puna, ali scena se pokrenula

Foto: Gladijator Fight Night

Znali smo u dvorani imati po 3000 ljudi, ali sad će uživo u dvorani sve moći pratiti tek 400 ljudi pa će izgledati malo prazno. Ali, što je – tu je, MMA scena se u Hrvatskoj pokrenula i to je ono što nas sad ‘tjera’ dalje, rekao nam je bivši hrvatski MMA borac, a danas vlasnik i trener pulskog Trojan Teama Zelg Galešić ususret borilačkoj priredbi ‘Gladijator Fight Night 5’ koja će se održati u subotu od 20 sati u pulskoj dvorani Mate Parlova.

Nakon što je Fight Nation Championship napravio boom na regionalnoj razini, i u Hrvatskoj je porastao interes za slobodnom borbom kod mladih pa postoji sve više boraca koji se žele okušati ‘na velikoj sceni’. Neki od njih dobit će priliku u semi pro mečevima pod okriljem GFN-a.

– Na rasporedu je sedam polu profesionalnih borbi i tri profesionalne, a priredbu će začiniti glavna borba teškaša u kojoj ćemo gledati iskusne dečke, Mladena Kujundžića Ivana Vičića, dobro poznate na regionalno MMA sceni. Za sve one koji neće pronaći mjesto u dvorani, organizirali smo i PPV platformu – govori nam Zelg.

Tako će prijenos biti dostupan i putem PPV-a, a kako su na snazi posebne epidemiološke mjere što se tiče sportskih natjecanja u zatvorenom prostoru, stigli su tu i neki problemi.

– Fight card mijenjao se iz dana u dan s obzirom na te probleme s koronom, ali na kraju smo sve nekako uspjeli posložiti. Najbitnije je da nastavimo s ovim, a kad će se sve vratiti ‘u normalu’ onda će biti lakše za sve – objasnio je Galešić.

Na priredbi će se boriti i neka dobro poznata imena u usponu poput Ilije Brkana iz UFK Novi Zagreb, Tiriela Luke Abramovića iz riječkog Dynamitea i osvajača jednog od FNC-ovih amaterskih prvenstava, Erika Pletikosa iz pulskog Trojan Teama.

Gladijator Fight Night 6

Mladen Kujundžić (101,4 kg) – Ivan Vičić (109,9 kg)
Ilija Brkan (84,4 kg) – Luka Šafran (84,1 kg)
Tonči Peruško (79,5 kg) – Ivica Trogrlić (80,5 kg)

Semi pro
Erik Pletikos (69,3 kg) – Patrik Jerković (70,5 kg)
Noel Perković (93,2 kg) – Vergles Domen (93,2 kg)
Tiriel Luka Abramović (104 kg) – Darko Sviben (97 kg)
Matea Josipović (55,5 kg) – Nikolina Katić (49,3 kg)
Blaž Ivković (70,5 kg) – Nikola Janković (70,2 kg)
Markos Jaković (75,9 kg) – Tomaso Feronato (76,3 kg)
Toni Parač (75,1 kg) – Patrik Valenčić (77 kg)

Prošli članak

Dražen Forgač otkrio dio planova za Erslana:'Imamo na stolu ponudu od UFC-a za srpanj'

Sljedeći članak

Jon Jones "tweetom" zagrijao maštu fanova: 'Najbolji teškaš svih vremena protiv najboljeg poluteškaša'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI