Cormier stao u obranu bivšeg rivala: ‘Stipe treba poštovanja, treba se boriti za titulu privremenog prvaka!’

Foto: YouTube/Screenshot

Po meni ima smisla da se u njoj bori Stipe Miočić protiv Jona Jonesa. Njih dvojicu treba sučeliti, a neovisno o tome tko će pobijediti, kad se Francis Ngannou vrati, imamo ogromnu borbu, rekao je bivši prvak poluteške i teške kategorije Daniel Cormier (42, 22-3).

Iako je ‘DC’ svojevremeno bio Stipin protivnik i znao je tu i tamo govoriti protiv bivšeg prvaka, znao je gdje je granica dobrog ukusa, kako nakon pobjede, tako i nakon poraza, a sad s komentatorske stolice jasno poručuje što bi volio vidjeti u kavezu.

– Mislim da je vrijeme da se Miočiću ukaže malo poštovanja. On je snažan, izdržljiv i dobar kao svi najbolji borci svijeta. Ako će doći do borbe za privremeni naslov, ona se ne može odraditi bez njega – objasnio je Cormier.

Podsjetimo, 2018. godine je Daniel Cormier pobijedio Stipu Miočića (39, 20-4), ali nakon toga je dva puta slavio američki borac hrvatskih korijena sve dok nije stigao poraz u ožujku prošle godine od trenutnog prvaka Francisa Ngannoua (35, 17-3).

Nakon toga rekao je Stipe da se želi vratiti samo u meč za titulu, navodno je i pristao na meč s bivšim prvakom poluteške kategorije Jonom ‘Bonesom’ Jonesom (34, 26-1) koji se već neko vrijeme sprema na povratak u tešku kategoriju. A ako Ngannou pauzira, možda bi stvarno dobar potez bio meč Stipe i Jonesa za titulu privremenog prvaka…

Prošli članak

Ivan Erslan vraća se u KSW! Čeka ga neporaženi Latvijac koji je u amaterskoj karijeri izgubio samo od Ankalaeva

Sljedeći članak

Dražen Forgač otkrio dio planova za Erslana:'Imamo na stolu ponudu od UFC-a za srpanj'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI