Dobrodošli na Fightroom!

Naši velikani poput Mate Parlova, Željka Mavrovića, Branka Cikatića itd. predstavili su hrvatskoj javnosti borilački sport. Prije dvadesetak godina krenuo je i uspon tad još svima nepoznate slobodne borbe, a danas je to jedan od najbrže rastućih sportova na svijetu. Mnogi su se ‘zaljubili’ u to zahvaljujući upravo Mirku ‘Cro Copu’ Filipoviću koji je zadužio svjetski MMA i sa srcem predstavljao tu malu zemlju.

Mnogi su upravo zbog Mirka i dobili želju za upoznavanjem Hrvatske, dok su oni u Hrvatskoj dobili želju za upoznavanjem te famozne ‘slobodne borbe’. Petnaest godina nakon Mirkovog epskog okršaja s Fedorom Emelianenkom situacija je dosta drugačija – ne samo u Lijepoj našoj, već i na cijelom Balkanu, otvorene su mnoge dvorane u kojima se može trenirati sve ono što je bilo popularno prije slobodne borbe – poput boksa, kickboxinga, karatea itd. pa sve do jiu-jitsua i specijaliziranih MMA treninga.

Borilački su sportovi rapidno napredovali – mnogi se mladi žele okušati na treningu, a kasnije moguće i u amaterskom pa i profesionalnom svijetu. Mladi borci s Balkana od anonimusa dolaze do najvećih faca organizacije poput Roberta Soldića u KSW-u, a niču i organizacije koje mladim borcima daju priliku za dokazivanje, a ubrzo bi mogle postati velika konkurencija i onim najboljima poput ‘Fight Nation Championshipa‘!

Da, prošli smo kroz mnogo uzbuđenja, a pred nama ih je još puno više. Iz želje da borilački sport koji će iz dana u dan samo još više rasti dobije medij koji će ga na tom putu moći pratiti te rasti paralelno uz njega, odlučili smo Vam predstaviti – Fightroom!

Platforma je to na kojoj ćete moći pratiti aktualnosti iz borilačkog svijeta, događanja u regiji, ali i intervjue kako boraca iz samog vrha, tako i onih mladih koji tek gaze svoj put prema vrhu. Moći ćete pročitati i kolumne naših stručnih suradnika koji će se dotaknuti pojedinih borilačkih priredbi, ali i nekih stvari koje su indirektno vezane uz spomenuti svijet poput važnosti prehrane, sportske psihologije…

Osim portala donosimo Vam i YouTube kanal na kojem Vas očekuju mnoge zanimljivosti poput videointervjua, Vlogova boraca prije borbe, pojedinih segmenata treninga i još mnogo toga. Naravno, nećemo vam sve otkriti odmah, ali znajte da vas očekuje pravi spektakl!

U nadi da ćemo donijeti nove zanimljivosti u Vaše domove te pomoći borilačkom sportu u daljnjem rastu, pozdravljamo Vas i nadamo se kako ćete odsad redovno posjećivati novu borilačku platformu na Balkanu!

Uredništvo Fightrooma

Prošli članak

EKSKLUZIVNO - 'CROATA' PRIJE ODLASKA NA KSW 58: 'Mnogi me još uvijek podcjenjuju, a Vaso zna da sam opasniji!'

Sljedeći članak

Conor: 'Planiram se boriti sedam puta u sljedećih godinu i pol'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI