Dillashaw odmah po titulu, Zhang brani pojas u Aziji?

Instagram

Dvije godine nakon suspenzije zbog pozitivnog doping testa u oktogon se vraća T.J. Dillashaw (34, 16-4), ali još nije poznato tko će biti njegov protivnik. Spominju se Jose Aldo (34, 29-7) i Rob Font (33, 18-4), ali šuška se da bi se mogao i naći u napadu na titulu.

“Nije ga bilo neko vrijeme, ali je još uvijek jedan od najboljih. Naći ćemo mu pravu borbu, na pravom mjestu i u pravo vrijeme. O tome moramo s njim porazgovarati. On bi mogao znati odgovor na to pitanje bolje od nas.”, rekao je za ESPN predsjednik UFC-a Dana White.

Doduše, teško je očekivati da će Dillashaw nakon dvije godine pauze do ljeta čekati na prvu borbu jer je za UFC 259 koji će se održati 6. ožujka već dogovorena borba za titulu bantam kategorije između Petra Yana (27, 15-1) i Aljamaina Sterlinga (31, 19-3). Vjerojatno će odraditi taj jedan meč prije napada na titulu, a spominje se i mogući povratak u muha kategoriju.

Također, White je napomenuo kako bi Weili Zhang (31, 21-1) na azijskom tlu mogla braniti titulu slamka kategorije protiv Rose Namajunas (28, 9-4) ili Carle Esparze (33, 17-6).

“Radimo na tome. Očito je da svi žele vidjeti borbu s Rose. Nadam se da ćemo to i dogovoriti. Ako ne, iduća na redu bi onda vjerojatno bila Carla Esparza. Tu borbu želimo organizirati ove godine i to u Aziji”, zaključio je White.

Prošli članak

Sve o prvom 'Fight Nightu' ove godine: Holloway na Kattara, Todorović po nastavak niza!

Sljedeći članak

GSP izabrao 'GOAT-a' slobodne borbe

Preporučeno
Total
0
PODIJELI