Sve o prvom ‘Fight Nightu’ ove godine: Holloway na Kattara, Todorović po nastavak niza!

Instagram

Nakon tri i pol tjedna pauze, uzbuđenja u kavezu najjače svjetske MMA organizacije se vraćaju i to na Fight Island! Vraćaju se i navijači kojih će biti otprilike 2000 na tribinama Etihad Arene, a oni će pratiti priredbu koju predvodi borba u perolakoj kategoriji između bivšeg prvaka Maxa Hollowaya (29, 21-6) i čovjeka koji bi pobjedom mogao do napada na titulu, Calvina Kattara (32, 22-4).

Nakon dva poraza od prvaka Alexandera Volkanovskog (32, 22-1), legendarni Havajac okreće novu stranicu. Doduše, posljednji je poraz bio pomalo kontroverzan, a Max je sad pod pritiskom jer bi prvi put u karijeri mogao imati tri poraza u nizu. Naravno, druga strana medalje je pobjeda i mogući novi napad na titulu, dok je za Kattara svakako ovo najveća prilika u karijeri. Oba borca imaju sjajne udaračke tehnike pa možemo očekivati borbu na nogama.

Na ‘fight cardu’ se nalazi još nekoliko odličnih borbi. Tako je tu sunaslovni meč i sudar ‘stare škole’ – Carlosa Condita (36, 31-13) protiv Matta Browna (40, 22-17). Condit se vraća nakon prekida niza od šest poraza, dok Brown traži povratak pobjedama nakon što ga je Baeza (28, 10-0) nokautirao u 18. sekundi druge runde.

Todorović po nastavak neporaženog niza

Prije njih će se boriti i Santiago Ponzinibbio (37, 24-3) protiv Lia Jinglianga (32, 17-6), a bit će to Argentinčev povratak nakon dvije godine i pobjede protiv Neila Magnyja (33, 24-7). Tu je i meč Joaquina Buckleyja (26, 12-3) protiv Alessija Di Chirica (31, 12-5-0) u srednjoj kategoriji.

Ono što posebno veseli ljubitelje borilačkog sporta u regiji je prva borba glavnog dijela priredbe, a to je ‘sukob neporaženih’ u kojem će Duško Todorović (26, 10-0) pokušati nastaviti pobjeđivati protiv Punahelea Soriana (28, 7-0). Kako je Dana White najavio ovaj meč možete pročitati OVDJE.

A odlična vijest za sve nas je i ta da ‘undercard’ počinje u 18 sati po srednjoeuropskom vremenu, dok bi glavni dio priredbe trebao početi oko 21 sat što znači da ovaj put nema ranog ustajanja, već ćemo borbe gledati u ‘prime timeu’.

Prošli članak

Khabib bi Conora mogao 'poslati' u meč za titulu!

Sljedeći članak

Dillashaw odmah po titulu, Zhang brani pojas u Aziji?

Preporučeno
Total
0
PODIJELI