Dana White ne može čekati Ngannoua, tražit će njegovog izazivača u meču za privremenu titulu

Foto: YouTube/Screenshot

Predsjednik UFC-a, Dana White, najavio je nešto što bi se moglo svidjeti Stipi Miočiću (39, 20-4). Naime, vrlo vjerojatno će se organizirati meč za privremenu titulu u teškoj kategoriji. UFC očito neće ‘zamrznuti’ tešku kategoriju i čekati Francisa Ngannoua (35, 17-3) da se oporavi od operacije, nego će organizirati meč u kojem bi trebali dobiti njegovog izazivača.

Stipe Miočić protiv Jona Jonesa (34, 26-1) je nekako dvoboj koji trenutno ima najviše smisla, a i njih dvojica su međusobno zainteresirani za meč. Njih dvojica su po mnogima najbolji borci u povijesti MMA-a te je to sjajna podloga da se napravi sjajan dvoboj. Francis se neće boriti u sljedećih devet mjeseci zbog ozljede koju je zadobio u svojem posljednjem meču protiv Cyrila Ganea (31, 10-1). Dana je najavio meč za privremenu titulu, ali još nije otkrio borce koji će se boriti.

– Vrlo je moguće da ćemo okruniti privremenog prvaka. Ovaj tjedan ćemo saznati koliko će Ngannou pauzirati. Ako se radi o devet mjeseci prije nego počne trenirati, to bi stvorilo gotovo godinu dana razmaka od posljednjeg meča. U tom slučaju da, organizirat ćemo meč za privremenog prvaka – rekao je predsjednik UFC-a.

Ukoliko do borbe dođe, Jonesu bi to bio debitantski nastup u teškoj kategoriji. Meč protiv Miočića bi bilo nešto spektakularno, a neka logika nam govori da taj meč trenutno ima najviše smisla. Sumnjamo da bi Jones bio zainteresiran za meč, u kojem ulog ne bi bio pojas.

Prošli članak

Soldić u UFC-u? Za vikend se u Londonu sastao s jednim od glavnih čelnika UFC-a

Sljedeći članak

Hrgović 'oštro' reagirao na sankcije ruskim sportašima: "Treba sportaše ostaviti da se bave svojim poslom u miru"

Preporučeno
Total
1
PODIJELI