Soldić u UFC-u? Za vikend se u Londonu sastao s jednim od glavnih čelnika UFC-a

Instagram

Ponajbolji hrvatski MMA borac, Roberto Soldić (27, 20-3), je prisustvovao UFC Fight Night 203 priredbi, koja je nedavno održana u Londonu. Roberto je u društvu svojeg menadžera, Ivana Dijakovića, gledao uzbudljive borbe, koje su se tamo dešavale. No, nije samo zbog mečeva naš borac bio tamo. Naime, Soldić je jedan od najboljih boraca van UFC-a i uvjereni smo da bi ga najjača promocija htjela u svojim redovima.

Soldić i njegov menadžer tamo su se sastali s jednom od vodećih ljudi UFC-a, Hunterom Campbellom. Nije poznato o čemu su pričali. U intervjuu za MMA Junkie, koji je odradio prije priredbe, Roberto je otkrio da bi volio se isprobati u UFC-u.

– Imamo stvarno dobru prodaju PPV-a u KSW-u. Dobro je jer živim u Europi, a KSW je europska organizacija. Ali, znam da UFC svi gledaju. Tamo možete postati velika zvijezda, odnosno superzvijezda. U Europi imate jedan limit i nakon toga je to to – rekao je ‘Robocop’

Robertu se ne žuri u UFC, on uživa zvjezdani status u KSW-u, ali i on sam zna da je UFC ipak viša razina o kojoj sanja svaki borac. Vidjet ćemo uskoro kakav su dogovor postigli ove dvije strane.

Prošli članak

Nikolina Čačić u finalu Europskog prvenstva!

Sljedeći članak

Dana White ne može čekati Ngannoua, tražit će njegovog izazivača u meču za privremenu titulu

Preporučeno
Total
1
PODIJELI