Dana objasnio situaciju: ‘Khamzat je na jakim lijekovima, obuzele su ga emocije’

Khamzat Chimaev (26, 9-0) se prošli tjedan zahvalio UFC-u što se brinu o njegovoj borbi s oporavkom od korone, a samo tjedan dana kasnije na društvenim mrežama objavio čudnu poruku s naznakom da vjerojatno odlazi u mirovinu.

No, u sad se sve uključio čelni čovjek UFC-a Dana White koji je objasnio situaciju.

– Kad je došao ovdje, liječnici su preuzeli brigu o njemu, stavili su ga na ‘prednisone’ što je zapravo je*eno opak steroid. On to sad treba uzimati, opuštati se, odmarati i dozvoliti samom sebi da se oporavi. On je danas otišao je*eno trenirati, nakon čega se osjećao usrano, dozvolio emocijama da ga obuzmu i nakon toga je objavio to što je objavio. On ne bi uopće trebao trenirati, ali znate kakav je. Taj tip je divljak, želi se boriti doslovno svakog vikenda i sad ne može ni trenirati. Prevladale su emocije pa je to napisao, ali nije završio karijeru – rekao je predsjednik UFC-a za MMA Junkie.

https://www.instagram.com/p/CE7w9aqF0I6/

Podsjetimo, borba protiv Leona Edwardsa (29, 18-3) propala je i treći put jer je ‘Borz’ imao velikih problema pri oporavku od zaraze korona virusom. O njemu je brigu preuzeo UFC, a on je i prozvao Neila Magnyja (33, 24-8) i poručio mu da bude spreman u lipnju.

– On je doputovao da bismo se pobrinuli za njega i to radimo. Trenutno je na jakim lijekovima. Bit će dobro, ali on je već sad htio trenirati. Jako je frustriran, a uopće ne bi trebao trenirati. To je napravio u situaciji gdje bi samo trebao odmarati. Mora ostati neaktivan, barem dok se još nalazi na tim lijekovima – zaključio je Dana White.

Tako je malo smirena situacija što se tiče švedsko čečenskog borca, a što će biti dalje tek ćemo vidjeti. Teško da će se UFC tako lako oprostiti od nove ‘zlatne koke’, a sigurno je da ‘Borz’ prolazi kroz teško razdoblje.

Prošli članak

Chimaev najavio odlazak u mirovinu?! 'Mislim da sam gotov, srce i tijelo mi sve govore'

Sljedeći članak

Cormier: Costa je potpuno poludio, kakva količina gluposti

Preporučeno
Total
0
PODIJELI