Cormier: Costa je potpuno poludio, kakva količina gluposti

Moglo bi se reći da sam se pijan borio, a možda se samo radilo o mamurluku. Večer prije nisam mogao zaspati zbog grčeva. UFC je tražio da već u 5.00 budemo na nogama, a ja nisam zaspao do 2.30. Bila je to moja pogreška i nije mi namjera svaljivati krivnju na druge. To je bila moja odluka. Bio sam budan 24 sata i jednostavno sam morao nekako zaspati. Nije išlo pa sam odlučio popiti malo vina. No na kraju sam popio previše. Cijela boca je otišla zbog mog pokušaja da se ‘onesvijestim’. Prvo sam krenuo s čašom, ali to nije upalio. Dvije čaše, ista priča. Pola boce, i dalje ništa. Na kraju sam cijelu ispraznio, ispričao je brazilski MMA borac Paulo Costa (29, 13-1) i ostao živ.

To mu je bilo opravdanje za poraz od prvaka Israela Adesanyje (31, 20-0), prvaka srednje kategorije u UFC-u. Nije trebalo dugo čekati na prve reakcije relevantnijih aktera u MMA javnosti.

https://www.instagram.com/p/CL4LpS0glaa/

– To je neka loša šala, jednostavno to je šala. On je totalno poludio. Ovaj tip će me doslovno ubiti kad me vidi. Ali, on je rekao najveću količinu gluposti koju sam čuo u životu. Ne znam tko savjetuje tog mladog momka. To je nešto što ćeš možda reći odmah nakon borbe, dok još nemaš vremena za smisliti pravu izliku. Ali, njemu je trebalo šest mjeseci da izađe s izjavom kako je bio pijan, kako je popio previše vina… Tko mu je uopće mogao savjetovati tako nešto? – upitao se umirovljeni borac Daniel Cormier tijekom DC & Helwani showa.

Costa se brzo vraća u kavez. Već 17. travnja predvodit će priredbu iz UFC-ove Fight Night serije protiv bivšeg prvaka Roberta Whittakera (30, 22-5).

Prošli članak

Dana objasnio situaciju: 'Khamzat je na jakim lijekovima, obuzele su ga emocije'

Sljedeći članak

Lova do krova: 'Canelu' osmeroznamenkasti iznos

Preporučeno
Total
0
PODIJELI