Chimaev najavio odlazak u mirovinu?! ‘Mislim da sam gotov, srce i tijelo mi sve govore’

Ni tjedan dana nakon što je na društvenim mrežama ‘izabrao’ novog protivnika, Khamzat Chimaev (26, 9-0) je opet imao nadasve čudnu objavu. Čovjek koji je tražio da se praktički bori svaki vikend, postavio novi ‘hype train’, sad se odlučio – povući?!

– Želim vam se svima zahvaliti na podršci u mom putu kroz ovaj sport. Mislim da sam gotov. Istina, nisam uzeo pojas, no to nije najvažnija pobjeda u ovom životu. Možda će vas ovo uznemiriti, no moje srce i tijelo mi sve govore. Želim se zahvaliti svom All Star timu u Švedskoj i također veliko hvala UFC-u – napisao je švedsko čečenski borac.

https://www.instagram.com/p/CL5cum2lU4R/?utm_source=ig_embed

Što bi to trebalo značiti? Na prvu izgleda kao da je Khamzat najavio odlazak u mirovinu, a tek je na početku profesionalne karijere. No, borba protiv Leona Edwardsa (29, 18-3) propala je i treći put jer je ‘Borz’ imao velikih problema pri oporavku od zaraze korona virusom.

O njemu je brigu preuzeo UFC, a on je i prozvao Neila Magnyja (33, 24-8).

– Budi spreman u lipnju. Priuštit ću ti pravog Čečena u kavezu, ali i izvan njega – poručio je Magnyju na Twitteru.

https://www.instagram.com/p/CHXiaP6lRUx/

Bilo kako bilo, pitanje je što će se u budućnosti događat s Chimaevim i jesmo li ga stvarno posljednji put gledali u rujnu 2020. kad je za samo 17 sekundi nokautirao Geralda Meerschaerta ( 33, 31-14)…

Prošli članak

INTERVJU - VITO JELČIĆ: 'Vidio sam malu ruku, kad ono - Floyd! Rekao mi je: I'll keep my eye on you!'

Sljedeći članak

Dana objasnio situaciju: 'Khamzat je na jakim lijekovima, obuzele su ga emocije'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI