Duško Todorović ponovno u kavezu UFC-a! Idući mjesec bori se protiv ‘nesuđenog protivnika’

Foto: Instagram

Pola godine nakon što je jednoglasnom sudačkom odlukom izgubio od Gregoryja Rodriguesa (29, 11-3) ponovno će u kavez UFC-a ući Duško Todorović (27, 10-2)! Srpski borac zasad ne pamti po dobrome ovu godinu, a nadamo se da će to promijeniti protiv Makija Pitola (30, 13-8)!

Trebao se Duško boriti protiv Pitola već u lipnju, ali je u posljednji trenutak u meč ‘uletio’ spomenuti Rodriguez i iskoristio priliku koju mu je pružio UFC. Sad bi Todorovića trebao čekati okršaj za koji se već pripremao, a sličan je to protivnik Punaheleu Sorianu (28, 8-1) od kojeg je Duško izgubio nokautom u prvoj rundi početkom godine.

I Sorianu i Pitolo treniraju u Xtreme Couture dvorani pa će Pitolo sigurno imati veliku pomoć od timskog kolege koji mu može pobliže opisati Duškove kvalitete i mane, ali Maki nije ni približno toliko dobar borac kao Punahele. Ima niz od tri poraza te mu prijeti otkaz u slučaju novog, a nije ni Todorović s dva poraza u nizu u boljoj situaciji.

Bit će to jedna od onih borbi koja će ‘natjerati’ oba borca da ostave zadnji atom snage u kavezu kako bi se izborili za nastavak karijere pod okriljem najjače svjetske MMA organizacije. Spomenuti će se meč najvjerojatnije održati na ‘UFC on ESPN 31’ priredbi 4. prosinca koju predvode Jose Aldo (35 30-7) i Rob Font (34, 19-4).

Prošli članak

Yair i Holloway odradili pet rundi 'rata' pa se zajedno fotografirali u vozilu Hitne

Sljedeći članak

Dana 'poludio' na Herba Deana: 'Neka prestane dodirivati borce! Drag mi je, ali nije dobro'

Preporučeno
Total
1
PODIJELI