Yair i Holloway odradili pet rundi ‘rata’ pa se zajedno fotografirali u vozilu Hitne

Foto: Twitter

Kakva glavna borba na ‘UFC Fight Night 197 priredbi’! Pet rundi pravog ‘rata’ priuštili su nam Max Holloway (29, 23-6) i Yair Rodriguez (29, 13-3), a jednoglasnom je sudačkom odlukom slavio borac s Havaja i tako samo najavio novi pohod na titulu koju drži Alexander Volkanovski (33, 23-1).

Još je jednom ‘Blessed’ pokazao svoju kvalitetu, ali valja priznati da je ‘Pantera’ pokazao zašto je tu gdje je i kako su obojica zaradila veliki respect od ostalih boraca nakon ovakvih 25 minuta. Yaira čak dvije godine nije bilo u kavezu, ali nije mu to predstavljalo neki problem jer je odmah usporio protivnika i pogađao low kickove, dok se Holloway probudio u drugoj rundi i još brže kretao te preuzimao kontrolu.

U trećoj je rundi ‘Blessed’ još podigao ritam i stvorio nove probleme Rodriguezu te ga bacio u parter i zauzeo leđa, a Holloway je dominirao do dvije minute prije kraja kad su se borci ustali, a tad je Meksikanac uzdrmao Maxa i tako se ‘vratio u život’. Četvrta je runda prošla u kontroli Hollowaya, a posljednja je mogla na obje strane te su neki suci dali istu Rodriguezu, ali to mu nije bilo dovoljno.

Na kraju je s dva puta po 49-46 i jednom 48-47 jednoglasnom sudačkom odlukom slavio Holloway. U ostalim borbama priredbe, čije rezultate možete pročitati u nastavku, samo je jedna borba otišla do sudačke odluke.

A ono što je obilježilo priredbu jest i događaj nakon iste kad su se u kolima Hitne pomoći našli akteri glavne borbe te tako ovjekovječili spektakularni meč ‘na putu do bolnice’.

UFC ‘Fight Night 197’ – rezultati

Max Holloway def. Yair Rodríguez – jednoglasna sudačka odluka
Marcos Rogério de Lima def. Ben Rothwell – TKO (R1, 0:32)
Felicia Spencer def. Leah Letson – TKO (R3, 4:25)
Khaos Williams def. Miguel Baeza – TKO (R3, 1:02
Song Yadong def. Julio Arce – TKO (R2, 1:35)

Joel Álvarez def. Thiago Moisés – TKO (R1, 3:01)
Andrea Lee def. Cynthia Calvillo – TKO (R2, 5:00)
Sean Woodson def. Collin Anglin – TKO (R1, 4:30)
Cortney Casey def. Liana Jojua – jednoglasna sudačka odluka
Rafael Alves def. Marc Diakiese – submission (R1, 1:48)
Da Un Jung def. Kennedy Nzechukwu – KO (R1, 3:04)

Prošli članak

Nakon dvije godine pauze borbama se vraća Ćurković! Luka ide na opasnog Talijana

Sljedeći članak

Duško Todorović ponovno u kavezu UFC-a! Idući mjesec bori se protiv 'nesuđenog protivnika'

Preporučeno
Total
6
PODIJELI