Zelg: ‘Bažant ima prljave laktove iz svih kuteva’

Nakon dokazivanja na ‘FNC Armagedonu’, Daniel Bažant (29) dobio je priliku za nastup na najvećoj europskoj MMA sceni – u kavezu poljskog KSW-a. U njegovom će kutu biti legenda hrvatske MMA scene, a danas čelni čovjek pulskog ‘Trojan‘ tima i trener Zelg Galešić.

“Imamo dva finalista na ‘Armagedonu’, a nadali smo se da ćemo izvući makar jednoga da nastupi na KSW-u. Na kraju je ispalo da nam jedan već nastupa prije samog finala. To je nevjerojatna stvar i nevjerojatan uspjeh za klub. Vidi se da napredujemo, dečki se trude, to je nagrada i rezultat kompletnog rada”, osvrnuo se na prvog borca pulskog tima u KSW-u.

Foto: iklex

Podsjetimo, u finalu ‘Armagedona’ će osim Bažanta nastupati i Andi Vrtačić u srednjoj kategoriji. No, datum finala ‘Armagedona’ još nije poznat, a ‘KSW 58’ održava se danas od 20 sati u poljskom Lodzu.

Oduševio je Bažant ‘matchmakere’ KSW-a koji su ga pozvali na priredbu, a protivnik će mu biti Robert Ruchala (22, 4-0).

“To je kompletan borac. Ima crni pojas u BJJ-u, dobar je grappler i vjerujem da će tražiti priliku u parteru. No, parter Bažanta nije za podcijeniti, pogotovo ‘ground and pound’. Ima dobre, prljave laktove iz svih kuteva. Tako da i ako dođe do partera, dok je gornji – mislim da je Poljak u problemima”, objašnjava nam Zelg prije priredbe i završava:

Foto: KSW

“Siguran sam da će Bažant pružiti dobru borbu, idemo na pobjedu. Pokušat ćemo ga skinuti u stojci, ali spremni smo na sve tako da, gdje god nas borba odvede” završio je Galešić.

Priredba počinje u 20 sati, a meč Ruchale i Bažanta drugi je na ‘fight cardu’.

Prošli članak

Pejić komentira KSW 58: 'Vjerujem da će Panči slaviti, a meč Uroša i Musaeva bit će vatromet!'

Sljedeći članak

VLOG² 2 | KSW 58 - SKIDANJE KILA | Croata, Rakas, Bažant, Zelg

Preporučeno
Total
0
PODIJELI