White o otkazu Sanchezu: ‘Tužno je kad ti neki čudak krene kontrolirati život‘

Nakon što je Diego Sanchez (39, 30-13) bez nekog prevelikog objašnjenja otkazao borbu protiv Donalda Cerronea (38, 36-15-2), UFC mu je, očekivano, otkazao suradnju.

Trebao je Sanchez ove godine završiti karijeru oproštajnom borbom u najjačem svjetskom oktogonu, a sad će priliku, priča se, potražiti u drugim organizacijama.

Koliko god to bilo iznenađenje, mnogi su zapravo pretpostavili što se dogodilo, posebno nakon posljednjih snimki koje je “Nightmare” postavio na Instagram, a na kojima vidimo verbalni napad njegova trenera Joshue Fabije na UFC-ove komentatore.

https://www.instagram.com/p/COOukYTjxJg/

Fabia se naziva voditeljem “škole za samosvjesnost”, a Sanchez je sljedbenik iste. Čovjek koji nema gotovo nikakvog doticaja s ozbiljnim borilačkih sportom, utjecao je na jednu legendu. Sanchez je pao, u kavezu izgledao sve neozbiljnije, a stanovitog Fabiju su drugi borci počeli prozivati i nazivati manipulatorom.

Takav stav ima i UFC-ov čelnik Dana White, koji je za Yahoo Sports potvrdio kako je upravo Fabia razlog razlaza UFC-a i Sancheza.

– Imam sjajan odnos s Diegom, jako mi je drag i nadam se da je dobro. No, jedna od najtužnijih stvari koja je može dogoditi, i to ne samo u borilačkom sportu i tu želim da me obavezno citirate, je kad se pojave ti jezivi čudaci koji dolaze od bogtepitaj otkuda i postanu krvopije njihovih života – prokomentirao je ljutiti i White pa dodao:

– Na neki način je taj jezivi čudak ušao u Diegov život i krenuo ga kontrolirati. Vidjeli ste snimku gdje nožem lovi ljude po kavezu. Koliko je taj tip lud? On dođe kod komisije i kaže im kako je Diega naučio dodir smrti. To s tim tipom ide sve dalje i dalje. Dođe na sastanak produkcije i onda govori komentatorima što bi oni trebali govoriti? Taj tip nije normalan. Nažalost, ušao je u Diegov život i počeo ga kontrolirati. Ja Diegu uistinu želim sve najbolje.

Prošli članak

Magomedsharipov uklonjen s UFC-ovih ljestvica: 'Razmišlja o napuštanju sporta'

Sljedeći članak

Canelo: Otmičarima sam plaćao otkupninu za brata tjedan dana prije meča!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI