Volkanovski želi Conora u perolakoj: ‘Još samo on i ja sam GOAT’

Dok je sve spremno za meč Conora McGregora (32, 22-4) i Dustina Poiriera (32, 26-6-1) koji bi uvelike mogao odrediti budućnost lakoj kategorije, ne smiruje se vatra ni u perolakoj gdje je ‘Zloglasni’ Irac već bio prvak.

Vlasnik pojasa tamo je Alexander Volkanovski (32, 22-1) koji je titulu dva puta obranio protiv Maxa Hollowaya (29, 22-6), a već je ranije pobijedio Josea Alda (34, 29-7), a kako ističe, u životopisu mu ‘nedostaje’ samo jedno ime.

“U toj kategoriji ima toliko dobrih borbi za mene. Uistinu je tamo puno velikih imena, no može se reći kako ja imam jednu posebnu vezu. Budući da sam pobijedio preostale prvake moje divizije, ostaje mi još Conor McGregor. On je također bio prvak perolake kategorije, a želim sebe zacementirati kao najvećeg borca u povijesti kategorije. Budimo realni, uvijek će biti onih njegovih fanova koji će njega stavljati na to mjesto”, rekao je Volkanovski za Submission Radio.

https://www.instagram.com/p/CGE6RH0ATlv/

Naravno, Conor je kao ‘zlatna koka’ UFC-a poželjan za svakog borca jer će protiv njega sigurno podebljati bankovni račun, a Volkanovski ističe da je motivacija drugačija – želi postati GOAT perolake kategorije.

“Moja glavna motivacija bila bi pokazati svijetu da sam najveći borac u povijesti perolake kategorije. Bilo bi to velika borba za mene, osim toga i borba koja donosi veliku zaradu. Naravno, tu je velika prilika, ali i sama bi borba bila vrlo zabavna. I još jednom ponavljam, itekako ima smisla, jer ja želim neupitno osigurati taj status najvećeg ikad”, zaključio je prvak koji će titulu braniti 27. ožujka na ‘UFC-u 260’ koji će predvoditi teškaški okršaj Stipe Miočića (38, 20-3) i Francisa Ngannoua (34, 15-3).

Prošli članak

Rekordna zarada za Conora i Poiriera

Sljedeći članak

Finalisti Armagedona Bojković i Čelić složni: 'Conor će slaviti protiv Poiriera'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI