Vitasović potpisao ugovor s KSW-om: ‘Nastavlja se dobra suradnja, a FNC pojas branit će u Puli!’

Foto: Saša Drobac

Stigao je u redove Fight Nation Championshipa, pobijedio prvi meč pa osvojio teškaški pojas i obranio ga na MMA spektaklu u pulskoj Areni, a sad je stiglo vrijeme za novi iskorak Ivana Vitasovića (30, 11-5-1). Borac iz pulskog Trojan Teama potpisao je ugovor s najjačom europskom organizacijom – poljskim KSW-om!

Uz podršku FN Managementa i menadžera Dražena Forgača te trenera Zelga Galešića kreće u nove pobjede u karijeri.

– Brigu o Ivanovoj karijeri preuzeo sam početkom 2022 godine. Od tada Ivan upisao tri pobjede protiv respektabilnih protivnika, postao FNC prvak, obranio titulu i rezultat čega je ovaj ugovor sa KSW-om čijim smo uvjetima izuzetno zadovoljni – otkrio nam je Dražen Forgač pa progovorio i kao čelni čovjek FNC-a:

– Iako kao prvak FNC-a ima ekskluzivni ugovor i ne bi mogao potpisati ugovor s drugom promocijom napravili smo iznimku u njegovom najboljem interesu. Naša izuzetno kvalitetna suradnja sa KSW-om omogućuje Ivanu nastupe u obje promocije što je izuzetno važno u ovoj fazi karijere zbog kontinuiteta mečeva.

Tako se odlična suradnja organizacija samo nastavila, a Ivana ćemo gledati i u kavezu najbrže rastuće MMA organizacije u ovom dijelu Europe.

– Ivana ćemo u 2023. najmanje dva puta gledati u KSW-u i isto toliko u FNC-u, uz naravno obranu pojasa FNC prvaka u pulskoj Areni – zaključio je čelni čovjek FNC-a.

Prošli članak

[VIDEO] KSW izbacio najavu za meč Erslana i Chuzigaeva: obojica pršte od samopouzdanja

Sljedeći članak

FNC najavio novi meč u Sisku: BiH borac i bivši član Bellatora protiv borca s iskustvom Oktagona

Preporučeno
Total
1
PODIJELI