FNC najavio novi meč u Sisku: BiH borac i bivši član Bellatora protiv borca s iskustvom Oktagona

Foto: FNC

Dva nas tjedna dijele do nove priredbe FNC-a, a organizatori su predstavili novu borbu u velter kategoriji. Tako će na FNC 9 priredbi u Sisku u kavez ući austrijski borac Marko Kisič (30, 7-3) koji se borio u organizacijama poput Oktagona i Bravea i borac iz BiH Nemanja Milaković (5-4) koji ima Bellator iskustvo.

Obojica su već trebala nastupiti u kavezu Fight Nation Championshipa, ali to se zbog ozljeda nije dogodilo. No, sve je to iza njih i sad ih čeka međusobni okršaj. Valja istaknuti da se Marko nakon četiri pobjede u karijeri borio i protiv Khamzata Chimaeva (28, 12-0), a u kavez FNC-a stiže nakon pobjede u prvoj rundi.

Foto: FNC

Što se tiče Nemanje, vraća se nakon poraza u Bellatoru, a u karijeri se borio s poznatim regionalnim imenima poput Save Lazića (33, 11-6), Luke Ćurkovića (27, 7-2) i Aleksandra Jankovića (28, 13-12) te sad nastavlja svoj MMA put.

Spektakularna FNC 9 priredba za kraj godine je na rasporedu u petak, 23. prosinca, s početkom u 19 sati u SD Zeleni Brijeg u Sisku. Ulaznice možete kupiti putem sustava Eventim te na svim ovlaštenim Petrol benzinskim postaj

Prošli članak

Vitasović potpisao ugovor s KSW-om: 'Nastavlja se dobra suradnja, a FNC pojas branit će u Puli!'

Sljedeći članak

[VIDEO] Spahović upozorio FNC-ovu polutešku kategoriju: 'Spremite se, zvijer dolazi po vas...'

Preporučeno
Total
3
PODIJELI