[Video] Plazibat u opuštenom tonu odgovarao na pitanja obožavatelja, a prokomentirao je i euforiju oko braće Paul!

Foto: Screenshot/ Youtube

Najbolji hrvatski kick boksač, Antonio Plazibat (28, 20-4), odgovarao je preko Instagrama na pitanja obožavatelja. Za potrebe Gloryja, progovorio je o svom privatnom životu, ali se i dotakao tema vezanih za borilački sport. Priče o tome kako je upoznao svoju djevojku i što misli o braći Paul i s kojim bi se životinjama borio, bile su samo dio ovog opuštenog razgovora.

– S nosorogom, sto posto. Ja sam kralj stvari i glupih činjenica koje nitko ne zna, osim mene. Ja pratim takve stvari. Prije svega, slon je zajeban. Izgleda slatko, ali mogao bi uništiti bilo koju živuću životinju na planetu. Što se nosoroga tiče, nisam sto posto siguran, ali mislim da oni imaju jako loš vid. Gotovo da su slijepi – rekao je Plaza.

O tome kako je ‘uletio’ svojoj djevojci dao je zanimljiv odgovor te ga je povezao sa sportom kojim se bavi.

– Nisam imao konkretan ulet. Moji prijatelj i ja imali smo šaljivi način koji je možda glup. Mislim da ne funkcionira inače, ali meni je koristio. Odradio bih sučeljavanje. Moja trenutna djevojka, odnosno zaručnica, sjedila je u jednom kafiću u Splitu, nekoliko stolova udaljena od mene. Ja bih sjedio i buljio bih u nju, poput ludog čovjeka. To je bilo kao da odrađujem pravo sučeljavanje – otkrio je borac iz Solina.

Za braću Paul smatra da su pronašli dobitnu kombinaciju za zaradu, a krivi ljude koji su im se smijali prije nego su postali veoma značajni za borilački sport.

– Jake se i dalje bori, a lakši je od brata (težinski je lakši). Stoga je vjerojatno i lakši protivnik. Ne bih ga pozvao na boksački meč, nego na kickboksački. Dakle, bilo bi još lakše. Situacija s braćom Paulom mi je smiješna. Svi su im se smijali na početku, ali sada bi se svi prodali za meč s njima. Imate li imalo dostojanstva – zapitao se Antonio.

Video Plazibatovog razgovora s fanovima možete pogledati OVDJE.

Njega ovaj vikend očekuje meč s Tarikom Khbabezom (29, 47-8), a eventualnom pobjedom bi samo učvrstio status prvog izazivača za titulu koju drži Rico Verhoeven (32, 59-10).

Prošli članak

'Kauboj' dobio novi datum za svoj sljedeći meč, protivnik ostaje isti!

Sljedeći članak

Jan Blachowicz želi svoje 'zlato' natrag! Usporedio se s likom iz gospodara prstenova

Preporučeno
Total
27
PODIJELI