Jan Blachowicz želi svoje ‘zlato’ natrag! Usporedio se s likom iz gospodara prstenova

Foto: Screenshot/ YouTube

Sve smo bliže velikom dvoboju, koji ćemo gledati ovaj vikend. Jan Blachowicz (39, 28-9) i Aleksandar Rakić (30, 14-2), borit će se za mjesto izazivača u poluteškoj kategoriji. Po izjavama ova dva borca, zaključujemo da su obojica uvjereni u svoju pobjedu. Takav pristup nam garantira i odličan meč, što ne sumnjamo da će nam pružiti. Poljak ističe da je motiviran više nego ikad prije i više nego išta želi pojas natrag u svoje vlasništvo. Usporedio se s Gollumom, likom iz kultnog ‘Gospodara Prstenova’.

– Ovo je kao Gospodar Prstenova. Znate za Golluma? Prsten je njegova dragocjenost. Ja sam kao Gollum, pojas je moja dragocjenost. Želim taj pojas natrag u svoje vlasništvo – rekao je Jan u intervjuu za MMA Junkie.

Osim ove zanimljive usporedbe, Blachowicz gaji veliko poštovanje za Rakića, ali tvrdi da ima rješenje za njega. Smatra da se može nositi s njegovom snagom i vještinama.

– On je snažan borac u svakom aspektu borbe. Ima jako dobar grappling, stvarno dobro hrva, odličan je na nogama i posjeduje moć da nokautira ljude. Ali ovakvi mečevi me motiviraju. Volim se boriti protiv snažnih tipova. Znam što Rakić može pružiti, a ja ću imati odgovor na sve. Ne smijem zaboraviti jednu stvar. Moja legendarna ‘Poljska snaga’ ne smije ostati u hotelskoj sobi prije meča. Ako ju ne zaboravim, pobijedit ću u ovom meču. Krajem ove ili početkom iduće godine, borit ću se za pojas. Sljedeći sam na redu nakon što pobijedim Rakića. Vjerujem u to – jasan je bio Poljak.

Sve u svemu, očekuje nas sjajan meč. Sudar dva ponajbolja borca u poluteškoj kategoriji neće proći nezapaženo. Pobjednik ovog meča će se 99 posto boriti za pojas. Obojica su svjesni koliki je ulog u ovom meču. To je dovoljan jamac da nas čeka pravi vatromet.

Prošli članak

[Video] Plazibat u opuštenom tonu odgovarao na pitanja obožavatelja, a prokomentirao je i euforiju oko braće Paul!

Sljedeći članak

[Video] Reakcija 'The Rocka' na Fergusonov poraz protiv Chandlera postala viralna! 'El Cucuy' mu ekspresno odgovorio

Preporučeno
Total
1
PODIJELI