[Video] Vaso ‘oprao’ poznatog pustolova! Uhvatio ga je kako govori neistine: “Nije lipo da čovik vaših godina laže”

Photo: Youtube/Screenshot

Najpopularniji aktivni MMA borac na balkanu, Vaso ‘Psycho’ Bakočević (32, 40-22), ponovno je privukao pažnju sa svojim Youtube kanalomPsycho Tv‘. Nakon što je u prethodnim videima prozvao mnogobrojne regionalne borce poput, Francisca ‘Croata’ Barria i Filipa Hrgovića, ovog puta na ‘meniju’ se našao Vedran Bađun. On je najpoznatiji po svojim pustolovnim avanturama u srce Amazone, ali je poznat i po tome što je svojevremeno bio i MMA sudac, u doba dok se Vaso borio za FFC (Final Fight Championship). Bađun je u jednom svojem videu pozvao Bakočevića i Savu Lazića da treniraju kod njega te je izrekao netočnu informaciju, da je Vasi sudio jedan ili dva meča.

– Gospodine Vedran, nije lipo da čovik vaših godina laže, ali nama je u prirodi da lažemo. Moramo lagat. Kad smo bili mali, vazda smo nešto morali lagat, da se izvučemo, nekad manje, nekad više. E sad, kad javno nešto slažete, to nije ‘lipo’ gospodine Vedrane. Sad ste slagali nešto što i nije tako strašno, ne moram reć’ da lažete, mogu samo reć’ da ne govorite istinu. Vi kažete da ste meni sudili meč, ja garantujem da niste i ja ću sad to da dokažem, jel’ – rekao je ‘Psycho’ na svojem osobnom YouTube kanalu.

Nakon toga je Vaso pokazao Sherdog, na kojem su dostupne sve informacije o mečevima i borcima. Na kraju se ispostavilo da je Crnogorac u pravu. Kako ga je prozvao, ‘kanal istine’, nas jako dobro zabavlja, a to pokazuje i ogroman broj pregleda koje je skupio u vrlo kratko vrijeme.

Šta je sve Vaso izrekao u svojem videu, pogledajte OVDJE.

Prošli članak

[DOZNAJEMO] Borio se u KSW-u i Bellatoru, a sad stiže u Fight Nation Championship: Dolazi Yannick Bahati!

Sljedeći članak

FNC 6 nam donosi novu borbu za pojas! Titulu u teškoj kategoriji napast će Vitasović, a i Vaso je saznao ime svojeg protivnika

Preporučeno
Total
1
PODIJELI