[DOZNAJEMO] Borio se u KSW-u i Bellatoru, a sad stiže u Fight Nation Championship: Dolazi Yannick Bahati!

Foto: Instagram

Stigao je u dvoranu zagrebačkog American Top Teama kako bi pomogao Aleksandru ‘Rocketu’ Rakiću (30, 14-2) u pripremi za 14. svibnja i meč protiv Jana Blachowicza (39, 28-9), a na kraju je ipak bio mnogo produktivniji!

Kako doznajemo, još jedno renomirano lice stiže u kavez Fight Nation Championshipa, a riječ je o borcu koji iza sebe ima veliko iskustvo Bellatora i KSW-a, a sad bi Yannick Bahati (32, 9-6) svoje umijeće trebao pokazati i u kavezu najbrže rastuće MMA organizacije u ovom dijelu Europe.

Nakon dva poraza u kavezu Bellatora se engleski borac želi vratiti na pobjedničke staze, a u dogovoru s Draženom Forgačem, to će pokušati napraviti u FNC-u. Još nije poznato s kim će se boriti, ali s obzirom na to da je poluteškaš, nameću se neka imena koja su se već okušala u poluteškoj kategoriji FNC-a.

Tu su u Armagedonu bili Igor Kuzmanović (1-1), Aleksandar Dimitrijević (24, 3-3), Mario Žgela (6-2) ili pak netko drugi, na to bi pitanje uskoro trebali dobiti odgovor. No, sigurno je da je FNC dobio još jedno veliko ime, a tko zna, možda ćemo ga gledati već u Karlovcu.

Prošli članak

Hearn upozorio Furyja! Najavio Whyteovu pobjedu: 'Tyson nema potrebnu snagu za slavlje!'

Sljedeći članak

[Video] Vaso 'oprao' poznatog pustolova! Uhvatio ga je kako govori neistine: "Nije lipo da čovik vaših godina laže"

Preporučeno
Total
1
PODIJELI