[VIDEO] Vaso dobio Poljaka u boksačkom meču: Razmišljam koga ću sljedećeg iznabadati na šake

Foto: FIGHTROOM

Nema mirovine za Vasu Bakočevića (32) to je sad već svima poprilično jasno, a očito je pronašao i dobitnu kombinaciju. Dok ga MMA više ‘ne radi’, on dominira u boksu. Tako je u freak fightu s boksačkim rukavicama slavio protiv 20 kg težeg poljskog borca i glumca Mateusza Muranskog (28).

– Obojica su u meč ušla agresivno, a Poljak je možda potisnuo boksačka pravila i udario Crnogorca kad ih je sudac razdvajao iz klinča. Ispričao se nakon toga i meč se odmah nastavio. Vaso je bez ikakvih problema podnosio dosta udaraca.

Normalno da sam se smijao kad me udara onim BALONIMA umjesto golim šakama kako bi se trebali tući pravi muškarci, al ajde – objasnio je popularni Crnogorac.

Umorio se tad Poljak i sve više pokušavao ući u klinč u drugoj rundi, a Vaso je preuzimao kontrolu. Nakon toga je u trećoj rundi poslao Muranskog na brojanje, ali nekako je ovaj izdržao do kraja runde te su suci jednoglasno dali pobjedu Vasi.

– Nije me briga za rukavice i kilažu, borit ću se s bilo kime. Ali respect i za Mateusza koji je ušao u meč s puno iskusnijim borcem – zaključio je. Video brojanja možete pogledati OVDJE.

Prošli članak

[VIDEO] Romero laktovima završio Manhoefu karijeru: Pogledajte fanntastičnu završnicu

Sljedeći članak

Joyce nokautirao Parkera i vjerojatno došao ispred Hrge u redu za napad na titulu

Preporučeno
Total
1
PODIJELI