[VIDEO] Polufinalisti FNC Armagedona odradili otvoreni trening: U Vodice stigao i veliki Renzo Gracie!

Foto: 24sata/YouTube/Screenshot

Nakon konferencije za novinare, polufinalisti FNCArmagedon Jamnica Pro Sport’ MMA lige su odradili otvoreni trening u prekrasnom ambijentu hotela Imperial u Vodicama, a pridružio im se i jedan od najpoznatijih svjetskih jiu jitsu trenera Renzo Gracie!

POGLEDAJTE OTVORENI TRENING

– Sigurno ću biti na priredbi u subotu i jedva čekam vidjeti borbe. Siguran sam da ću i ja nešto naučiti od ljudi koji su ovdje došli. Zaljubio sam se u ovo mjesto i volio bih ovdje malo dulje ostati. A preporučujem vam da ne trepćete previše u subotu, jer nas čeka spektakl – veseo je bio Gracie koji je došao održati seminar u sklopu Summer Campa u organizaciji American Top Teama i Golden Managementa.

A nakon toga su otvoreni trening imali neki polufinalisti ‘Armagedona’ pa su tako mali pokazni dio odradili Mateo Bolfan, Antonino Amodeo, Alessio Carchia, Žarko Janković, Alberto Antić, Mario Žgela, Aleksandar Dimitrijević, Aleksandar Mihailović, Abraham Salimon Are te dvije glavne zvijezde večeri Vaso ‘Psihopat’ Bakočević i Francisco ‘Croata’ Barrio!

Sad im preostaje još samo skidanje kilograma te službeno vaganje u petak ujutro, dok ih ceremonijalna vaga očekuje od 18 sati.

Prošli članak

[INTERVJU] Dražen Forgač o kampu Golden Managementa i polufinalu Armagedona

Sljedeći članak

[VLOG⁵ 1] Iza kulisa media daya prije polufinala 'Armagedona' - otvoreni trening i seminar Renza gracieja

Preporučeno