[INTERVJU] Dražen Forgač o kampu Golden Managementa i polufinalu Armagedona

FOTO: FIGHTROOM

Summer Camp u organizaciji Golden Managementa i American Top Teama u punom je jeku u Vodicama, a uskoro stiže i jedan od najvećih BJJ trenera na svijetu, Renzo Gracie. O svemu je progovorio Dražen Forgač, čelni čovjek zagrebačkog ATT-a te FNC-a.

– Zbilja je vrhunska atmosfera i odlični treneri. Iznenađen sam odazivom pošto je tek prva godina kampa, imamo borca iz svih dijelova Balkana, svih država bivše Jugoslavije. Tu je i borac iz Kostarika, zbilja je internacionalni kamp. Tu je bio Mirko Cro Cop Filipović, a uskoro dolazi i Renzo Gracie te će borci imati priliku naučiti od najboljih – započeo je ‘Forgi’.

POGLEDAJTE CIJELI INTERVJU S ‘FORGIJEM’

Gledali smo i sučeljavanje aktera superfighta polufinala ‘Armagedon Jamnica Pro Sport’ MMA lige Vase ‘Psihopate’ Bakočevića (32, 40-21-1) i Francisca ‘Croate’ Barrija (32, 8-2) u predivnom ambijentu hotela Imperial u Vodicama.

– Nakon kampa je polufinale ‘Armagedon’ lige i meč Vase Bakočevića protiv Francisca Barrija što je najiščekivaniji meč u regiji. Dovoljno je samo reći da je njihovo sučeljavanje do sad na YouTubeu gledalo 140 tisuća ljudi, a mislim da će taj meč srušiti sve rekorde gledanosti – objasnio je čelni čovjek FNC-a.

Prošli članak

'Savage' Babić opet odgovorio Mavroviću i Hrgoviću: 'Kocka gura čovjeka u vatru, a nije ni svjestan što ga čeka'

Sljedeći članak

[VIDEO] Polufinalisti FNC Armagedona odradili otvoreni trening: U Vodice stigao i veliki Renzo Gracie!

Preporučeno