[VIDEO] Poljak ima veliki respekt prema Erslanu, Ivan mu smireno poručio: Otkinut ću ti glavu!

Foto: KSW/Screenshot

Kad mi je KSW ponudio ime sljedećeg protivnika, prošli su me trnci, nasmijao sam se i rekao ‘bit će to paklen meč’, započeo je Rafal Kijanczuk (29, 11-4) u najavi nadolazećeg meča u poluteškoj kategoriji.

A tamo ga čeka najbolji hrvatski poluteškaš Ivan Erslan (30, 11-1) koji se vraća prema vrhu i tituli.

– To je glavni razlog zašto treniram – da pokažem kako sam dobar i pokažem publici da sam najbolji u diviziji. Rafal je velik borac, fizički jak i dolazi u nizu pobjeda. Dobro pogađa, ali tehnički me nije impresionirao – objasnio je Erslan, a isto je napravio i Poljak:

– Ivan je u samom vrhu, a kao ljubitelj MMA-ja, volim borce poput njega.Ne kalkulira, ne boji se ući u razmjenu. Njegove jake strane su snažni udarci, dobro kretanje i eksplozivnost.

Kijanczuk ima tri pobjede u nizu, od čega je posljednja bila u ožujku ove godine u poljskoj organizaciji protiv Yanna Kouadje (8-5), a ovo mu je najveći izazov u karijeri.

– Idealni scenarij bio bi da ga nokautiram u 10 sekundi bez ozljeda, idemo dalje. Ali, mislim da to može otići i na teške tri runde. Gledatelji će biti zadovoljni, bit će to puno preokreta. Rizik je velik, ali i nagrada. Ivan, meč s tobom je izazov, a volim izazove. Znam, pobijedit ću – rekao je poljski borac, a Ivan mu nije ostao dužan:

– Pazi što želiš. Pripremam ti slug fest i krvavi rat. Donesi najbolje što imaš, a vjeruj mi, 28. svibnja ću ti otkinuti glavu.

Podsjetimo, meč Erslana i Kijanczuka na rasporedu je u subotu, 28. svibnja, na ‘KSW 70’ priredbi u poljskom Lodzu. Video najave možete pogledati OVDJE.

Prošli članak

Banova škola na Ickovog Dagestanca: Stepić protiv Jurakića na FNC-u u Karlovcu!

Sljedeći članak

[VIDEO] Bez problema! Rakić malo lakši od Blachowicza, obojica bez problema prošli na vagi!

Preporučeno
Total
10
PODIJELI