Banova škola na Ickovog Dagestanca: Stepić protiv Jurakića na FNC-u u Karlovcu!

Foto: FNC

Prije skoro dvije godine smo u prvom kolu FNC-ovog ‘Armagedona’ kao glavnu borbu večeri gledali okršaj Patrika Čelića (22, 4-1) protiv Hrvoja Stepića (33, 4-2) u kojem je nakon tri runde ‘rata’ slavio ‘The Wolf’, ali je Dražen Forgač odmah istaknuo da je onakvom predstavom ugovor s FNC-om zaslužio i borac iz zagrebačkog Ban Teama.

Gledali smo ga u lipnju prošle godine u kavezu Fight Nation Championshipa protiv Giovannija Rivettija (0-2) u još jednom ratu na tri runde, a i tu je pobijedio. A nakon godine dana se ratnik Bernarda Bana vraća u poznati mu kavez u vjerojatno najvećem izazovu u organizaciji.

Foto: FNC

S druge strane će mu biti ‘Dagestanac’ iz beogradske Ahilej borilačke akademije koji se vraća nakon ozljede šake, a ta ozljeda nije bila uzalud. Podsjetimo, Denis Jurakić (26, 2-1) toliko je snažno nokautirao Simonea D’Annu (26, 7-4) na posljednjoj priredbi u Zaboku da je ozlijedio šaku i pokazao da je daleko od ‘dosadnog hrvača’ kakvim su ga neki smatrali.

Nema vremena za pauzu borac pod budnim okom trenera Ivana ‘Icka’ Đorđevića, a ispred njega je iskusniji borac te ćemo zasigurno gledati odličan meč koji je na rasporedu 17. lipnja na šestoj priredbi FNC-a u Karlovcu.

Prošli članak

Nate Diaz bizarnim performansom htio pokazati da ima privilegirani status unutar promocije!

Sljedeći članak

[VIDEO] Poljak ima veliki respekt prema Erslanu, Ivan mu smireno poručio: Otkinut ću ti glavu!

Preporučeno
Total
5
PODIJELI