(VIDEO) Cro Cop ‘stao na loptu’ oko videa koji je izazvao lavinu: ” Želim kroz zafrkanciju poručiti da je posvećenost prema treningu, sve u životu”

Foto: Screenshot/ Youtube

Najpopularniji MMA borac na ovim prostorima i jedan od pionira ovog sporta, Mirko Filipović, obratio se svojim obožavateljima, u vezi videa koji je snimio s kolegama u dvorani, koji treniraju kod njega. Popularni Cro Cop je snimio video natjecanja u ramenom potisku, a u natjecanju je, osim njega, sudjelovao Mirkov sin i ponajbolji hrvatski teškaš, Ante Delija. Taj video, naišao je na mnogo negativnih komentara, a Mirko se povodom toga oglasio na svojoj Facebook stranici.

– Video s ramenim potiskom izazvao je puno komentara, prijedloga, a vjerovali ili ne i sugestija da ne ponižavam dečke. Kao prvo ti dečki su profesionalni borci. Jedan ima 26 godina, drugi 31. Oba oko 2 metra, jedan 125 kg, drugi 110 i bilo bi logično da čovjeka od 47 godina pregaze kao plitak potok. To smo snimili iz zafrkancije, ali ja želim kroz tu zafrkanciju poslati poruku, da je disciplina i posvećenost treningu i cilju sve u životu – istaknu je Cro Cop.

S 47 godina na leđima, Mirko je pravi primjer sportaša koji se i poslije aktivnog bavljenja sportom maksimalno posvećuje treningu. Svoje znanje svakodnevno prenosi i na ostale borce te je njima prava privilegija imati takvog čovjeka u dvorani.

Mirkovu objavu povodom spornog videa, možete pogledati OVDJE.

Prošli članak

Kličko se protivi jednom od najboljih mečeva godine: "Svaki predstavnik Rusije treba biti sankcioniran"

Sljedeći članak

Junior Dos Santos pojačao roster Eagle FC-a, bivši UFC borac će ga dočekati u prvom nastupu!

Preporučeno
Total
26
PODIJELI