[VIDEO] Bonjasky stiže u Rijeku! U dvorani Mladena Kujundžića održat će seminar za mlade borce

FOTO: Screenshot/ Instagram/ Glory

Jedan od najboljih kickboksača dolazi u Rijeku. Naime, Remy Bonjasky će u Dinamyte Gym održati seminar za mlade borce, kojima će to biti sjajna prilika da upiju znanje od ovog velikana. Dvorana koja je u vlasništvu Mladena Kujundžića, slavi svoj deseti rođendan, a poklon koji će dobiti je i više nego odličan.

Screenshot/ Facebook

Oni koji će biti zainteresirani za ovaj seminar moći će doći na njega za 50 eura (375 kn). Datum održavanje je 22. listopada, a održat će se na adresi Milutina Baraća, 7 u Rijeci.

Bonjasky u svojoj karijeri ima 98 nastupa, a ubilježio je 78 pobjeda i 20 poraza. Ogroman trag je ostavio u ovome sportu, a istaknut ćemo i neke uspjehe. Osvojio je K-1 Grand Prix turnir 2003. i 2004. godine. Debitirao je protiv Valentijna Overeema, koji je brat puno poznatijeg, Alistaira Overeema. Pobjeđivao je velikane poput Badr Haria, Ernesta Hoosta, Gokhana Sakia i mnogih drugih.

Posljednju pobjedu ostvario je protiv Mirka Flipovića u sklopu Glory priredbe, koja se održala u Zagrebu. Slavio je tada jednoglasnom odlukom sudaca.

Video kojim je najavio svoj dolazak pogledajte OVDJE.

Prošli članak

Plazibat progovorio o meču Rica i Overeema: 'Alistair je veće ime od mene, trebam nastaviti pobjeđivati'

Sljedeći članak

[EKSKLUZIVNO] Croata za mjesec dana ima meč u KSW-u! Čeka ga bivši izazivač za titulu

Preporučeno
Total
10
PODIJELI