Plazibat progovorio o meču Rica i Overeema: ‘Alistair je veće ime od mene, trebam nastaviti pobjeđivati’

Foto: Instagram

Antonio Plazibat (28, 21-4) našao se u malo podređenom položaju nakon pobjede Alistaira Overeema (42, 11-4) nad Badr Hariem (37, 106-17-2). Naime, ‘Reem’ je odmah nakon pobjede u ringu izazvao Rica Verhoevena (33, 59-10) na meč, a ovaj je objeručke to prihvatio. Plazibat je svjestan kako ovaj posao funkcionira i stat će po strani i raditi ono što mu najbolje ide, a to je nokautirati ljude.

– Da, trebao bih se boriti za titulu, ali neću. Alistair je veće ime od mene. Novac i to je to. Ja trebam nastaviti što sam radio i što govorim cijelo vrijeme. Treba pobjeđivati, prolaziti kroz ljude, nokautirati ih pa će doći ono što treba – rekao je Plazibat.

Screenshot/ Instagram

Antonio je prvi izazivač za pojas, ali izgleda da je politika u Gloryju ipak drugačija. No, nije to ništa čudno. Verhoeven i Overeem su ipak dva velika svjetska imena i to iz Nizozemske. Taj meč bi ipak bio popraćen s dosta pažnje u toj zemlji, ali i šire.

Plazibat treba nastaviti biti kao i do sada. Treba nastaviti prolaziti kroz ljude, a napad na titulu će doći sam od sebe. Glory neće moći dugo ignorirati fantastične izvedbe Solinjanina.

Prošli članak

Hrvaticama zlato i srebro na SP-u u judu: Matić obranila titulu polugom na ruci protiv Cvjetko

Sljedeći članak

[VIDEO] Bonjasky stiže u Rijeku! U dvorani Mladena Kujundžića održat će seminar za mlade borce

Preporučeno
Total
1
PODIJELI