[VIDEO] Beljo se vratio nakon četiri godine pa kontroverzno izgubio: Sudac rano prekinuo meč

Foto: YouTube/Screenshot

Prije četiri je godine slavio protiv Lukasa Paszkowskog (30, 12-3) i pobijedio ga jednoglasnom sudačkom odlukom, a bosanskohercegovački boksač Damir Beljo (28, 26-1) neće po dobrome pamtiti povratnički meč u Rusiji. Naime, u drugoj ga je rundi uzdrmao Alexey Papin (35, 15-1) i nije ga ni krenuo jače udarati na konopcima, a sudac se ubacio između njih i završio meč.

Odmah se bunio Beljo, ali bilo je kasno jer je odluka već bila donesena. Prva je runda bilo klasično ispitivanje snaga uz pokoji pokušaj jačeg krošea od strane Rusa, dok je Damir gađao u tijelo. Drugu je rundu Papin krenuo bacati bolje direkte, a Beljo je to prihvatio i više se upuštao u razmjene.

A onda je minutu prije kraja lijevi aperkat sjeo na Beljinu bradu i BiH borac je vidno zateturao, ali brzo se ‘dobio’ natrag te pokrio glavu. Napao ga je Rus i odveo do konopaca, a tamo ga praktički nije ni stigao udariti jer je sudac prekinuo meč.

Video cijelog meča pogledajte OVDJE, a kontroverznu odluku možete vidjeti oko sedme minute. Javio se Beljo na društvenim mrežama nedugo nakon poraza, zahvalio Bogu i fanovima te istaknuo da se ovo ne događa ni u amaterskim mečevima, ali što je – tu je.

Prošli članak

Jake Paul pobijedio Andersona Silvu pa prozvao Natea Diaza i opleo po Dani Whiteu: 'Mrze me'

Sljedeći članak

Stojnić se trebao boriti na Bellatoru, ali završio je u zatvoru: Sumnja se na organizirani kriminal

Preporučeno
Total
6
PODIJELI