Jake Paul pobijedio Andersona Silvu pa prozvao Natea Diaza i opleo po Dani Whiteu: ‘Mrze me’

Foto: YouTube/Screenshot

Iako mnogi nisu vjerovali u njegove sposobnosti, a mnogi i dalje ne vjeruju, Jake Paul (25, 5-0) nastavlja pobjeđivati. Ovaj je put bio bolji od legende slobodne borbe, Andersona ‘Spidera’ Silve (47, 3-2) jednoglasnom sudačkom odlukom (77-74, 78-73, 78-73).

Paul je krenuo u meč agrevsivno i prednjim direktom u tijelo pokušao poremetiti Silvino kretanje, a Brazilac je karakteristično čekao priliku iz kontre i više puta jako dobro pogađao. U drugoj je rundi i napao YouTubera te ga uzdrmao aperkatom, a Jake je pokazao da se zna koristiti mogućnošću klinča i tako na neki način izbjegavao borbu.

Nije bio loš Silva, ali kako su runde odmicale, tako su godine dolazile do izražaja, a desnim overhandom u zadnjoj rundi poslao ga je Paul na brojanje. Uspio se pridići i odraditi sve do kraja meča, a na kraju su suci jednoglasno odlučili da je pobjednik američki boksač.

Nije dugo trebalo da se Paul obračuna s još jednim bivšim UFC borcem Nateom Diazom (37) te čelnim čovjekom organizacije Danom Whiteom.

– Nate Diaz je ku**a, želim ga. Htio je izazvati sranje, pokušao je ući u svlačionicu, a onda je napustio dvoranu. Rekli su mi da ne mogu pobijediti udarača pa sam pobijedio Andersona Silvu, zašto onda ne bi pobijedio i Canela – rekao je pa zaključio o Whiteu:

– Dana, Dana, Dana… Rekao si da ne mogu ovo napraviti, a napravio sam to. On se skriva, pokušava sve kako bi zaustavio moj uzlet, sabotira mi borbe. Mrzi me, mrzi ono što radim. Osnovat ćemo udrugu koja će pomoći UFC, ali i svim drugim MMA borcima i boksačima kako bi bili bolje plaćeni i imali zdravstvenu zaštitu. To je velika stvar.

Prošli članak

[VIDEO] Zagrebački Libanonac opet pobjeđuje: Labban dobio Engleza pa se šalio s Hasbullom

Sljedeći članak

[VIDEO] Beljo se vratio nakon četiri godine pa kontroverzno izgubio: Sudac rano prekinuo meč

Preporučeno
Total
2
PODIJELI