Veliki ispit za Ivana Sičaju! U Medulinu se bori protiv iskusnijeg njemačkog borca

Foto: FNC

Nakon pobjede protiv Nemanje Todorovića (22, 4-2) na FNC 14 priredbi u Sarajevu većinskom odlukom sudaca, u kavez Fight Nation Championshipa vraća se Ivan ‘Tirke’ Sičaja (30, 4-1)! Gledat ćemo ga na FNC 16 priredbi u Medulinu, a tamo će se boriti protiv njemačkog borca Merta Özyildirima (30, 10-5).

Borac iz zagrebačkog American Top Teama imat će najveći ispit u karijeri nakon što je u srpnju prošle godine izgubio od nedavnog izazivača za titulu perolake kategorije Itaya ‘Farmera’ Tratnera (23, 9-6-1). Vratio se pobjedom u Sarajevu, a Ivan čije su četiri posljednje profesionalne borbe završile sudačkom odlukom ide na borca koji je majstor završnice u parteru.

Foto: FNC

Što se tiče Ozyildirima, on je posljednji put u kavezu bio prije godinu dana kad je u drugoj rundi izgubio gušenjem krajem druge runde i to od bivšeg PFL i KSW borca Maxa Coge (34, 26-8-1). U karijeri ima 10 pobjeda, od toga pet submissionom i četiri nakon sudačke odluke pa je jasno kako ‘tvrd’ meč možemo očekivati.

Podsjetimo, priredba je na rasporedu u nedjelju, 5. svibnja, s početkom u 19 sati u Sportskoj dvorani dr. Mate Demarina Medulinu. Ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim i na svim Petrol benzinskim postajama.

Prošli članak

Velike najave Filipa Hrgovića: 'Ako izgubim od je**enog Duboisa, idem u mirovinu!'

Sljedeći članak

Sudar austrijskog i crnogorskog talenta: Blažo Nikolić na FNC-u 16 protiv Davida Travniceka!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI