Sudar austrijskog i crnogorskog talenta: Blažo Nikolić na FNC-u 16 protiv Davida Travniceka!

Foto: FNC

Nakon odlične predstave protiv Dine Suljkanovića (23, 3-1) na FNC 13 priredbi u Beogradu, u kavez Fight Nation Championshipa ponovno stiže Blažo Nikolić (24, 4-0), a ispred njega je još jedan veliki izazov. Ući će u kavez protiv neugodnog austrijskog borca Davida Travniceka (29, 3-1) na FNC 16 priredbi u Medulinu.

Odlični crnogorski borac nanizao je četiri pobjede, a nakon što su tri stigle u prvoj rundi, skoro tri je runde odradio u posljednjem meču koji je bio prije godinu dana. Pripremao se za novi izazov borac iz crnogorskog MMA Kluba Prometej, a dolazi mu, i to veliki.

Foto: FNC

Riječ je o Davidu Travniceku kojeg smo u profi mečevima u kavezu FNC-a gledali dva puta, a ima jednu pobjedu te poraz od Rusija Mineva (26, 3-1), a vratio se na pobjedničke staze brzim nokautom prije dva mjeseca protiv Mihala Aleksija (0-2).

Podsjetimo, priredba je na rasporedu u nedjelju, 5. svibnja, s početkom u 19 sati u Sportskoj dvorani dr. Mate Demarina Medulinu. Ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim i na svim Petrol benzinskim postajama.

Prošli članak

Veliki ispit za Ivana Sičaju! U Medulinu se bori protiv iskusnijeg njemačkog borca

Sljedeći članak

Inozemni okršaj u Medulinu: Azerbajdžanski borac protiv bugarskog borca

Preporučeno
Total
0
PODIJELI