Vaso: ‘Kad je Mankowski zadnji put pobijedio, dinosauri su hodali zemljom!’

KSW

Jedan od najpopularnijih boraca u regiji, Vaso ‘Psihopata’ Bakočević (29, 39-18-1) stiže na KSW-ovu priredbu u Zagreb! S druge strane će mu stajati odlični Poljak Borys Mankowski (29, 19-8-1) kojeg je naš Roberto Soldić (23, 17-3) pobijedio u borbi za titulu velter kategorije.

Ovaj će se put boriti u međukategoriji do 73 kilograma, a Vaso je pojasnio u kojoj kategoriji misli nastupati u budućnosti.

“Naravno da mi se draže boriti u lakoj kategorije jer za velter sam previše mal i debeo. Posljednji put kad sam se borio u lakoj kategoriji bilo je prije dvije godine, tako da mislim da je trenutno međukategorija savršen izbor”, objasnio je Vaso koji je poznat po problemima sa skidanjem kilograma.

Borys ga je malo ‘bocnuo’ i rekao da je debel te da ima veliku stražnjicu, a ‘Psihopata’ mu je odgovorio u svom stilu.

“Posljednji put kad je Borys pobijedio u nekoj borbi, dinosauri su hodali zemljom. Ako misli da će se protiv mene vratiti na pobjednički put, on živi u zabludi. Sve u ovoj borbi je na mojoj strani. I on mora biti svjestan da se ne bori samo protiv mene, nego da ću ja na svojoj strani imati cijeli Balkan. Te noći borit će se protiv puno ljudi. A ja ću prije umrijeti nego izgubiti tu borbu. On prvi put skida na 73 kilograma i mislim da mu neće biti lako. To je još jedna stvar koja je na mojoj strani i bit će to dobra noć za mene”, zaključio je crnogorski borac.

Prošli članak

KSW 51 (VIDEO): Balkan protiv ostatka svijeta!

Sljedeći članak
Instagram

Trener Ivane Habazin hospitaliziran zbog krvarenja u mozgu

Preporučeno
Total
0
PODIJELI