Usman uputio upozorenje Paulu: Život ti mogu promijeniti na najgori način!

Nigerijski MMA borac i prvak UFC-ove velter kategorije Kamaru Usman (33, 19-1) nije mogao ignorirati prozivanja youtubera Jakea Paula pa mu je putem društvenih mreža poslao oštro upozorenje.

UFC-ov prvak rekao da bi se rado pozabavio problemom zvanim Paul jer nitko od borca u njegovoj kategoriji ne radi dovoljno hypea da bi privukli njegovu pozornost.

https://www.instagram.com/p/COIkNYgJDgc/

– Ako ti šef Dana White dopusti boksači meč, zaradit ćeš najviše novca u životu – poručio je Paul ‘nigerijskoj noćnoj mori’.

– Razumijem da misliš kako je ovo igra i vjerojatno ne možeš shvatiti da upravo ovako ljudi stradavaju. Ja se ne igram borbe, a tvoj život mogu promijeniti na najgori mogući način! – poručio je Usman popularnom youtuberu.

https://www.instagram.com/p/COdioykLbzo/

Usmanov menadžer Ali Abdelaziz otkrio da vjeruje kako bi borba njegovog borca i Paula ostvarila tri do četiri milijuna PPV-a.

Paul je odradio tri profesionalna boksačka meča i ostvario tri pobjede. Najozbiljniji skalp mu je pobjeda nad Benom Askrenom, umirovljenim MMA borcem. Paul ga je pobijedio sredinom travnja brutalnim nokautom u prvoj rundi.

Prošli članak

Rakić zatražio borbu s Prochazkom: ‘Netko mora zaustaviti taj hype!‘

Sljedeći članak

Sanchez: Strahujem za svoj život, bojim se da će me UFC ubiti!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI