Sanchez: Strahujem za svoj život, bojim se da će me UFC ubiti!

Nakon što je Diego Sanchez (39, 30-13) bez nekog prevelikog objašnjenja otkazao borbu protiv Donalda Cerronea (38, 36-15-2), UFC mu je, očekivano, otkazao suradnju.

Trebao je Sanchez ove godine završiti karijeru oproštajnom borbom u najjačem svjetskom oktogonu, a sad će priliku, priča se, potražiti u drugim organizacijama.

Nedugo nakon razlaza s UFC-om, Sanchez je o cijelo situaciji progovorio u jednom vrlo neobičnom intervjuu za SiriusXM’s MMA Today.

https://www.instagram.com/p/COOukYTjxJg/

– Bojim se za vlastiti život. Bojim se da će ova kompanija (UFC, op. a.), milijarde dolara vrijedna kompanija koja ima monopol, krenuti za mnom. Nešto bi mi se moglo dogoditi kroz, recimo, dvije godine. Možda za nekoliko godina. Možda negdje slupam svoj kamion ili možda se pojavi neka priča da sam se predozirao ili počinio nekakvo samoubojstvo. Ne znam… U toj korporaciji postoji određena razina zla – paranoično je kazao Sanchez pa dodao:

– Postoji ‘Čarobnjak iz Oza’, koji upravlja medijskom prezentacijom sadržaja, a kroz botove te lažne pratitelje manipulira društvenim mrežama. U slučaju mog trenera Fabije i me, propuštaju se negativni komentari, a blokiraju pozitivni.

– Kad bih otkrio neke stvari s kojima sam upoznat… Jer sam bio u tome dulje od svih ostalih i jedini sam koji je to preživio, koji je prošao kroz mračni tunel i izašao na drugu stranu – rekao je MMA veteran.

https://www.instagram.com/p/COMC_Mrjza4/

Diego je ovom prigodom prozvao Danu Whitea, UFC-ova predsjednika optužio je da izbjegavanje sastanka, a poručio mu je i da “bude je*eni muškarac.”

– Pokušavam se već dvije godine sastati s tobom. Pa bio sam prvi Ultimate Fighter. Nije li taj show nešto i napravio za kompaniju koja je bila u 60 milijuna dolara teškom dugu. I ti se ne možeš sastati sa svojim momkom? Čak 60-70 sati sam proveo u UFC-ovu Performance Institutu samo kako bih došao do sastanka s tobom, ali ti to ne želiš – privatizirao je razgovor Sanchez pa dodao:

– Ti ne želiš čuti što imam za reći? Ne želiš pričati s mojim ludim menadžerom? Zašto? Možda zato što bi mogao osvijestiti o onome što skrivate u mraku? Dana, i dalje sam otvoren za sastanak. Budi je*eni, muškarac. Budi pravi je*eni šef kad sam već krvario, znojio se i plakao za ovu je*enu kompaniju. Žrtvovao sam više nego što ćete ikada znati, a za mene ne možeš pronaći 45 minuta.

Prošli članak

Usman uputio upozorenje Paulu: Život ti mogu promijeniti na najgori način!

Sljedeći članak

[FOTO & VIDEO] PFL: Delija na vagi lakši od Cappelozze, Julija nešto teža i osjetno viša od Brazilke

Preporučeno
Total
0
PODIJELI