Uriah Hall o Adesanyi: “Bože dragi, kako se želim boriti protiv tog prokletnika”

U nedavnom intervjuu za podcast MMA Fighting’s What the Heck, bivši finalist Ultimate Fightera Uriah Hall (36, 16-9)objasnio je zašto, čak i bez pojasa na liniji, zagovara bitku protiv sadašnjeg prvaka Israela Adesanye (31, 20-0).

“Posljednji put kad sam se želio boriti s nekim toliko lošim, bio je Josh Samman u filmu The Ultimate Fighter”, rekao je Hall. “Tako se želim boriti s njim jer ga imam. Nije ostalo puno dinamičnih ljudi, a oni koji su dinamični i ne pobjeđuju, pokušavaju biti dopadljivi. Imam tu fluidnost da ga dobijem.”

Instagram

“Dobri Bože, toliko se želim boriti protiv ovog prokletnika”, dodao je Hall. „Ali s politikom, medijima to je kao da netko kaže:‘ Pa, nisi vrijedan. ’Ili je to sustav rangiranja:‘

‘Prime Time’ trenutno ima niz od tri pobjede, prvi put od 2013. do 2015. godine kada je pobijedio Chrisa Lebena, Thiaga Santosa i Ronalda Stallingsa. Nedavno je Hall ostvario nokaut u 4. rundi nad bivšim prvakom i legendom srednje kategorije Andersonom Silvom. Trenutno se nalazi na 8. mjestu srednje kategorije.

Prošli članak

Vaso napao 'Croatu' nakon pobjede: 'Jedva čekam da te provučem kroz šake, debeli!'

Sljedeći članak

Dvostruki prvak Bellatora Patricio Freire: Michael Chandler će 'poraziti sve' u UFC-u

Preporučeno
Total
0
PODIJELI