Uhićen bivši Bellatorov prvak zbog navodnog napada na partnericu: ‘Ubost ću te!’

U velikim se problemima našao iskusni američki MMA borac Daniel Straus (32). Naime, bivši prvak Bellatorove perolake kategorije uhićen je zbog optužbi da je napao povremenu partnericu.

Žrtva tvrdi da joj je spomenuti borac počeo prijetiti još 21. siječnja preko poruka. Potom je, navodi, Straus nenajavljeno došao na njezino radno mjesto. Rasprava se preselila na parkiralište. Pokušao je ući i u njezin automobil, pratio ju je i kad je izašla iz njega.

https://www.instagram.com/p/B02T4PqjMc1/

Nadalje, žrtva navodi da je krenulo naguravanje, pa da je opet pokušala ući u svoj automobil, ali Straus ju je nekoliko puta navodno udario zbog čega je pala na pod.

Straus je tada, prema izjavi žrtve, napustio parkiralište, ali onda ju je nazvao i rekao da se nalazi u njenom stanu. U strahu od uništavanja imovine, žrtva se odlučila na sastanak na mjestu njegovog prebivališta kako bi pokušala od Strausa uzeti rezervni ključ, ali tad se navodno dogodio novi napad.

– Ne poznaješ me, ubost ću te! – navodno joj je rekao podivljali Straus, prije nego što ju je izgurao kroz vrata, a nedugo nakon toga i u trbuh zabio oštar predmet.

https://www.instagram.com/p/B0MK4CjjZhL/

Napadnuta je potom pomoć potražila kod susjeda, koji su je doveli u lokalnu bolnicu.

O čitavoj situaciji su se oglasili i iz Bellatora te u kratkom komentaru za MMA Junkie rekli kako su ‘svjesni situacije’.

Straus je često punio novinske stupce. Nažalost, ne po dobrom. Prema pisanjima američkih portala, u razdoblju od 2004. do 2007. bio je zatvoren zbog optužbe za pljačku, a 2013. je uhićen i zbog posjedovanja droge.

https://www.instagram.com/p/Bp8KdkWDfKJ/

Bellatorovu titulu osvajao je dva puta. Prvi put 2013. protiv Pata Currana, od kojeg potom naslov gubi već u svojoj prvoj obrani pojasa. Pojas vraća već 2015. pobjedom nad Patricijom Freireom, pa ga, po dobrom starom receptu, gubi već u obrani naslova protiv istog protivnika.

Posljednji meč imao je u rujnu 2019., kad je jednoglasnom odlukom sudaca poražen od Dereka Camposa.

Prošli članak

McGregor: Nema više dobrog dečka

Sljedeći članak

Molina nahvalio Hrgovića: Njega nitko nije uzdrmao

Preporučeno
Total
0
PODIJELI