Uh, ovo mora boljeti: Arlovski pokazao fotografiju ozlijeđene noge

Definitivno neću siliti kad više ne bude išlo. Nemam namjeru biti vreća za udaranje nekim borcima koji bi preko mene gradili svoje ime. Imam dvoje djece, pametan sam čovjek. Želim jednom dana gledati svoje unuke dok u dvorištu pušim cigaru i ispijam vino, kazao je Bjelorus Andrei Arlovski (42, 30-20-2 NC) uoči borbe s Tomom Aspinallom (27, 10-2).

Arlovski je i taj meč meč izgubio. Bila mu je to 16. borba u nizu u koju je ušao kao ‘underdog’, a to sugerira da je njegovo vrijeme odavno prošlo. Tek drugi put u karijeri je Arlovski prisiljen na predaju i to vrlo jednostavno. Početkom druge runde, dok je izbjegavao jedan napad Aspinalla, pustio je protivnika na leđa, a ovaj ga je ugušio.

Nakon prospavane noći, obratio se putem Instagrama svim svojim fanovima.

“Jako sam tužan. Prije borbe osjećao sam se sjajno, imao sam sjajan kamp, ali sr*nja se događaju. Nakon prve runde sam imao problem s nogom i dočekao me na gušenje. Ispričavam se svojoj obitelji, fanovima, prijateljima i trenerima. Ako dobijem priliku, vratit ću se”, napisao je Arlovski na Instagramu uz nekoliko fotografija.

https://www.instagram.com/p/CLid7CmhYE3/?utm_source=ig_embed

Andrei, možda je ipak vrijeme za mirovinu…

Prošli članak

Lewis: Sad mi dajte Miočića, volim hrvače

Sljedeći članak

Kličko priprema Holyfielda za okršaj s Tysonom!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI