UFC potjerao Sakija? Zvijezda kickboksa vraća se u ring

Turčin Gökhan Saki (37, 1-2) navodno više nije član UFC-ovog rostera. Tako barem tvrde neki relevantni MMA portali. Pišu da se bivši Gloryjev prvak vraća se u ring, odnosno u kickboks, u kojem je napravio ime.

Saki se još 2004. okušao u svijetu slobodne borbe. U CFC-u izgubio je od Britanca Jamesa Zikica. Kopkala ga je dugo želja da se ponovno okuša u MMA-u pa je 2017. potpisao ugovor s UFC-om. U rujnu 2017. nokautirao je Henriquea da Silvu.

https://www.instagram.com/p/CIqhYFGhmPT/

Nakon pobjede nad brazilskim borcem, Gökhan je za svoj idući nastup u malim rukavicama čekao srpanj 2018., kad ga je na UFC-u 226 za manje od dvije minute zaustavio Khalil Rountree Jr.

Novi nastup trebao je imati protiv Rusa Saparbeka Safarova 2019., ali je zbog ozljede morao odustati od tog plana. Nije uspio dogovoriti novu borbu sve do danas i čini se da su mu dani u najjačkoj MMA organizaciji – odbrojani.

https://www.instagram.com/p/CHfPvwpBrx9/

Možda to znači da se vraća kickboksu, a možda će i završiti karijeru. U kickboksu nije nastupio od travnja 2015., kad je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Sebastiana Ciobanua.

Prošli članak

KSW-ov prvak prozvao Miočića: Želim revanš, napredovao sam

Sljedeći članak

Hrgin menadžer: Borba je ponuđena Bakoleu, ali pitanje je koliko ju on zapravo želi

Preporučeno
Total
0
PODIJELI