‘Udarac laktom došao je sam od sebe, a lude ideje primam preko ove antene na glavi’

U glavnoj borbi večeri u Las Vegasu je Jiri Prochazka (28, 28-3-1) nokautirao bivšeg izazivača za titulu u poluteškoj kategoriji Dominicka Reyesa (31, 12-5) i zaslužio mjesto pri samom vrhu kategorije. O borbi više možete pročitati OVDJE.

– Ne razmišljam toliko o tituli, matchmakingu ili nečemu sličnom. Prioritet je ovaj moj put, uživati u borbama protiv opasnih protivnika, dijeliti borilište s takvim borcima, a ova borba bila je jedna od takvih. Uživao sam u Dominickovom stilu borbe i njegovom IQ-u. Susreo sam se s nekim novim stvarima i naučio sam puno toga, znam što još trebam raditi – skroman je bio Čeh.

Nekoliko Reyesovih kickova i direkata prošlo je bez bloka, ali bilo je to puno bolje nego kao u debiju protiv Volkana Oezdemira (31, 17-5).

https://www.instagram.com/p/COXMyu6pT39/

– Popravio sam blokiranje udaraca, to ste vjerojatno vidjeli. Primao sam puno manje udaraca nego u prvoj UFC borbi. No, itekako imam još puno toga za popraviti.

A nije moglo proći bez pitanja o nevjerojatnoj završnici borbe laktom iz okreta.

– Sve je to došlo u žaru borbe. Zbog toga imam ovu antenu na glavi, da bih primio od gore takve lude ideje – zaključio je češki Tong Po.

Prošli članak

[VIDEO] Prochazka opravdao novi nadimak: Laktom iz okreta nokautirao Reyesa

Sljedeći članak

Rakića kao da su zaboravili: 'Ja sam problem! Gledam kako me nitko ne spominje, vidjet ćemo...'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI