[VIDEO] Strašan nokaut Stošića! Vratio se velikom pobjedom i poručio: ‘Želim titulu do kraja godine!’

Uz melodiju ‘Carmine Burane’ Carla Orffa, u kavez je nakon godinu dana ušao Darko Stošić (29, 14-4), a nakon njega je ušao i poljski borac Michal Wlodarek (36, 8-3). A pokazao je Stošić što misli u teškoj kategoriji KSW-a strašnim nokautom u drugoj rundi!

Već nakon 30 sekundi odlično je Stošić srušio Wlodareka i došao u side control, ali nije se Darko uspio dugo zadržati na podu. Međutim, napravio je isti double leg Stošić nakon minute i došao u dominantnu poziciju. Sjelo je nekoliko ‘čekića’ na facu Wlodareka. Digao se i treći put Poljak, ali i treći put pao na isti način minutu prije kraja runde i Stošić je tako uzeo prvu rundu.

Foto: KSW/Screenshot

Nakon minute druge runde, ponovno isti scenarij – double leg i Stošić ja u dominantnoj poziciji, a odlično je reagirao Stošić kod dizanja Wlodareka i spojio boksačku kombinaciju te uzdrmao poljskog borca, a nedugo nakon toga ga ponovno bacio u parter. Mnogo je udaraca na leđima primio Wlodareki nakon toga je izgledalo kao da će Wlodarek izdržati još jednu rundu, ali BAM!

https://www.instagram.com/p/CMp9d–nV_l/

Prošao je jedan hammerfist u padu i sjeo direktno na Wlodarekovu bradu, a Poljak je samo ‘zaspao’! Strašan nokaut i strašna Stošićeva pobjeda! Nakon meča poručio je Darko čelnicima KSW-a da je ovo tek početak i da želi titulu do kraja godine.

Prošli članak

Rajewski se oporavio od Pejićevog nokauta i slavio protiv Save Lazića!

Sljedeći članak

[VIDEO] Hrabri Przybysz nakon pet rundi rata oduzeo titulu Antunu Račiću!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI