Stošić nakon poraza: ‘Najljepša noć u životu, a za Gazieva imam ogromno poštovanje…’

FOTO: Screenshot/ FNC

Nažalost, Darko Stošić (31, 17-6) nije uspio slaviti u meču protiv Shamila Gazieva (10-0). Naime, neporaženi Bahrainac je uputio sjajan aperkat koji je Stošića poslao u nokdaun, a nakon toga više nije bilo povratka. Istaknut ćemo da je Darko sjajno otvorio meč, ali nažalost epilog je bio nepovoljan za njega. On se obratio nakon poraza, a uputio je jako lijepe riječi obožavateljima, ali je iskazao i poštovanje za svojeg protivnika.

– Bez obzira na poraz, ova večer je bila vjerojatno najljepša u mojoj karijeri. Da smo prije par godina rekli da MMA event može napuniti Štark arenu, vjerojatno bi se svi smijali. Zato sam ja ponosan na sve vas. Hvala vam od srca za podršku, energiju i za lijepe i manje lijepe poruke. Volim vas sve. Kratko ću se osvrnuti na borbu. Želio sam dobrog borca, a to sam i dobio. Gaziev je tvrd i bolji je pobijedio. Sve je dobro krenulo, no prošao je aperkat i nisam se mogao oporaviti. Poštovanje za Gazieva koji nije htio nastaviti s udarcima jer sam bio u ‘knockdownu’. Uvidio je da se ne mogu oporaviti. Uskoro se vraćam treninzima i u KSW kavez – istaknuo je Stošić u objavi putem Instagrama.

Veliko je pitanje što je iduće za Stošića, ali jedno je sigurno, slijedi pauza pa povratak u KSW. Puno je opcija za njega, ali ostaje otvoreno pitanje, hoće li se nastaviti boriti u teškoj kategoriji ili će ponovno napraviti izlet u poluteški kao što je to učinio u UFC-u.

Prošli članak

Nakon odličnog otvaranja Stošić izgubio od Gazieva u prvoj rundi

Sljedeći članak

Alen Babić dobio novi datum meča za svjetsku titulu: 'Nema veze. Spreman sam, neizbježno je'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI