Nakon odličnog otvaranja Stošić izgubio od Gazieva u prvoj rundi

Foto: Brave/YouTube/Screenshot

Izgledalo je čudesno na samom startu meča, imao je Darko Stošić (31, 17-6) protivnika uzdrmanog, ali vrhunski se vratio Shamil Gaziev (10-0) i nakon strašnog aperkata slavio protiv srpskog borca.

Odmah je otvorio Stošić lijevim krošeom u bradu, ali otresao je to Gaziev, krenuo u rušenje koje je obranio srpski borac. Darko je još dva puta strašno u glavu pogodio Dagestanca pod zastavom Bahreina, ali ostao je stajati ‘div’ osjetno viši i teži od Darka.

A nakon minute i pol je Stole još jednim jakim lijevim krošeom poslao na leđa Gazieva, ali brzo se dignuo i stisnuo domaćeg borca uz žicu. Malo je spustio gard Gaziev, a Darko je spuštao glavu i tražio lijevi ili desni kroše. A onda je sijevnuo čudesni desni aperkat u bradu Darka Stošića, pao je srpski borac na leđa i sudac je prekinuo meč. – Prvo bih želio zahvaliti Srbiji na domaćinstvu i ispričavam se na srednjem prstu, ponijela me atmosfera – rekao je Gaziev, a nakon svega je priliku za riječ dobio i Darko:

– Nisam se htio boriti sa bilo kim pred vama, doveli smo najboljeg borca. Išli smo na pobjedu, volim izazove i ovaj najveći bio je pred vama. Htio sam pobijediti, ali što je – tu je. Drago mi vas je vidjeti u ovolikom broju, to samo u Las Vegasu možete vidjeti i ovdje kod nas – rekao je Stošić nakon poraza.

Prošli članak

'Joker' Ilić slavio podijeljenom odlukom sudaca: 'Sr*nje, dvije runde - četiri nokdauna!'

Sljedeći članak

Stošić nakon poraza: 'Najljepša noć u životu, a za Gazieva imam ogromno poštovanje...'

Preporučeno
Total
0
PODIJELI