Stiže k Deliji: Francis Ngannou potpisao za PFL!

Foto: PFL/Instagram

Spreman sam za supermeč, bile su to riječi teškaškog prvaka PFL-a, hrvatskog borca Ante Delije (32, 23-5) nakon što je bivši UFC-ov teškaški prvak Francis ‘Predator’ Ngannou (36, 17-3) najavio mogući dolazak u organizaciju, a Dubrovčanin bi svakako mogao biti jedan od realnih protivnika za ‘Predatora’ koji 2024. godine stiže u kavez PFL-a.

Dugo se već govori o njegovom prelasku u novu organizaciju, očijukao je i s boksom, ali upitnika više nema. Trebao bi odraditi boksački meč krajem godine, a onda iduće debitirati u kavezu nove organizacije.

– PFL mi je ponudio više od svih drugih. Iza mene je nekoliko interesantnih mjeseci, a nisu po mene došli samo kao borca, nego i kao partnera – rekao je nakon potpisa ugovora Ngannou koji je tako dobio ulogu čelnog čovjeka PFL Afrike, grane promocije koja je u planu te je postao dio upravnog vijeća organizacije. 

Ne bi čudilo da ga odmah upare s vlasnikom pojasa, odnosno pobjednikom turnirskog dijela natjecanja koje je tek ispred Delije. Podsjetimo, dubrovački borac brani titulu prvaka od drugog kola, a 16. lipnja u Atlanti borit će se protiv bivšeg UFC borca Mauricea Greenea (36, 11-7).

U polufinale ulaze četiri borca s najviše bodova, a pobjeda prekidom u prvoj rundi nosi šest bodova, dok se u svakoj idućoj rundi sve smanjuje za bod. Trenutačno šest bodova ima Denis Goltsov (32, 30-7), spomenuti Greene pet i Danilo Marques (37, 14-4) tri boda, tako da je situacija i više nego otvorena.

Prošli članak

Sjajan okršaj dodan na FNC spektakl u Areni! 'Pantera' ide na Mikulića

Sljedeći članak

BMF pojas ponovno u igri! Poirier i Gaethje se bore za njega

Preporučeno
Total
0
PODIJELI