Sjajan okršaj dodan na FNC spektakl u Areni! ‘Pantera’ ide na Mikulića

Još jedan atraktivan meč je dodan na FNC 11 priredbu u Areni Zagreb. Na popis je dodan Stanislav ‘Pantera’ Krofak (9-7), a on će u kavez protiv Marina Mikulića (3-0), sjajnog Osječanina koji je jedan od najvećih potencijala s ovih prostora.

Poznavajući stil ove dvojice, ne sumnjamo da nas čeka pravi okršaj. Obojica pružaju zaista spektakularne borbe, a ne bi se iznenadili kad bi oni pružili jedan od najatraktivnijih obračuna večeri. Ovo je također i jedini meč na popisu u kojem će se boriti dva Hrvata, tako da ne sumnjamo u veliku podršku s tribina kod obojice.

Pantera je svoj posljednji meč odradio u Sisku pred kraj prošle godine, a u gustom meču porazio ga je mladi Crnogorac, Aleksandar Mihailović, taj meč je publiku u Sisku ostavio bez daha te je izazvao sjajnu reakciju svih okupljenih u dvorani.

S druge strane, Mikulića smo posljednji put gledali na FNC 9 priredbi, a tamo je gušenjem savladao Luisa Silvu. Prije toga je napravio ozbiljan skalp pobijedivši Iliju Brkana nakon tri super uzbudljive runde i taj meč je također bio jedan od najboljih na FNC 6 priredbi. Ovaj dvoboj je sjajan jamac da ćemo gledati pravi rat između mladosti i iskustva.

Prošli članak

Novi meč dodan na FNC spektakl u Areni! Batinić se bori protiv atraktivnog Ukrajinca

Sljedeći članak

Stiže k Deliji: Francis Ngannou potpisao za PFL!

Preporučeno
Total
0
PODIJELI