Shaq ulaže u Bare Knuckle

Legendarni košarkaš Shaquille O’Neal (48) lik je koji se definitivno zna zabavljati. Okušao se kao DJ, bio je i na Zrću, a sad planira uložiti u Bare Knuckle Fighting Championship.

Viđen je prije nekoliko dana na ‘Knuckle Maniji’. Na prvu se mislilo da je došao pogledati uzbudljive borbe bez rukavica, ali Shaq je za USA Today otkrio da je razlog posjeta priredbi spomenute organizacije bio – posao.

– Ovo su najbolji i najčvršći sportaši svijeta. Činjenica da ne koriste rukavice čini ih najčvršćim sportašima na svijetu. Mislim da je ovo budućnost borilačkog sporta. Oni se bore onako kako bi borbe i trebale izgledati – rekao je O’Neal.

https://www.instagram.com/p/CKT8kTmDOWS/

David Feldman, predsjednik BKFC promocije, bio je oduševljen suradnjom s bivšim košarkašem Lakersa.

– Sad je s nama jedna od najtraženijih sportskih figura. Pa tko to ne zna za Shaqa? Sad će biti dio ove kompanije i učinit će puno toga za sve one koji nam se žele priključiti – izjavio je Feldman.

Shaq će u spomenutoj organizaciji vjerojatno biti jedan od investitora. Prema uglednom Forbesu, O’Neal je 10. najplaćeniji sportaš svih vremena. Taj časopis piše da je bivši košarkaš tijekom karijere zaradio ‘vrtoglavih’ 700 milijuna dolara.

Prošli članak

UFC potvrdio: Rakić protiv Santosa na 'UFC-u 259'!

Sljedeći članak

PFL Objavio popis teškaša: Delija može na Werduma, Isaeva i još sedmoricu boraca

Preporučeno
Total
0
PODIJELI