‘Savage’ se samo nasmijao na Mavrovićevu prozivku: ‘Irokez je izgubio kompas, najgori komentator u povijesti’

Nedugo nakon što je Alena ‘Savagea’ Babića (30, 8-0) na meč pozvao bivši hrvatski boksač Željko Mavrović (52), odgovorio je i sam ‘Savage’! – ragi engleski fanovi, znam da ne znate hrvatski, ali ovo morate znati. Upravo me prozvao najgori komentator u boksačkoj povijesti Željko Mavrović. On ima ono, 62 godine i želi se boriti protiv mene. Naravno, surađuje s najvećim idiotom na svijetu, duckfaceom, Kockom (op.a. Filipom Hrgovićem) – započeo je Babić na Instgramu pa nastavio:

– Kaže da bi Hrgoviću meč protiv mene bio korak unazad. Ja sam 40. na svijetu, a njegov protivnik 229. pa to nije korak unatrag, kakvi je**ni idioti. Završit ću ih sve! I taj 60-godišnjak želi se boriti protiv mene ili … protiv Mikea Tysona!

Nasmijao se na sve hrvatski boksač koji je iskoristio priliku da opet prozove Filipa ‘El Animala’ Hrgovića (28, 12-0) koji je istaknuo da će se ostaviti boksa ako ‘Savage’ dobije Mavrovića. Babić je od Željka mlađi 22 godine, neporažen je u osam profesionalnih mečeva, ali Šaka sa Srednjaka uvjerena je da ga može dobiti.

– Ja vjerujem da mogu proći u tom meču. Rado bih se okušao s Tysonom, Holyfieldom, Briggsom, a moja su priča, 50-ak godina, tu sam i na raspolaganju. Tu ima sigurnosti da to mogu i volio bih se s takvim mladim, srčanim borcem okušati u ovom trenutku – rekao je Mavrović.

A imao je ‘Savage’ i još jednu poruku za Hrgovića.

– Di si, Hrga!? Dođi, j**o ga ti, da se družimo malo! Dođi da me razbiješ – zaključio je Babić.

Prošli članak

Mavrović se ponudio Babiću: 'Ako želi boksati, ja sam tu. Imam 52 godine, njegova sam razina'

Sljedeći članak

[FOTO & VIDEO] 'Zagužvalo' na vaganju: Luzar Smajić i Rakas razdvajali od protivnika, Račić, Stošić i Soldić mirni

Preporučeno
Total
6
PODIJELI