Mavrović se ponudio Babiću: ‘Ako želi boksati, ja sam tu. Imam 52 godine, njegova sam razina’

Nedugo nakon što je  Filip ‘El Animal’ Hrgović (28, 12-0) objavio kako ulazi u ring protiv Marka Radonjića (31, 22-0), svoj je sljedeći ulazak u ring objavio i Alen ‘Savage’ Babić (30, 8-0). Filip će u ring 10. rujna u Klagenfurtu, a u dvorani u Sesvetama održao je konferenciju za novinare prije put Austrije.

No, nekako je fokus pao s Hrgine borbe, te se opet krenula spominjati netrepeljivost na relaciji Hrgović – Babić. U sve se umiješao i bivši hrvatski boksač Željko Mavrović (52) koji je obajsnio neke stvari.

– Ako Alen Babić želi boksati, ja sam tu! Neka prođe preko mene ili ja preko njega prema Tysonu! Neka menadžer Željko Karajica dogovori taj meč. Ako hoće ozbiljan meč, ja mu se nudim. Imam 52 godine i vjerujem da mogu pobijediti. To je Alenova razina!

Babić ima 22 godine manje, ali ‘Šaka sa Srednjaka’ vjeruje da je on koji bi iz te borbe izašao kao pobjednik.

– Ja vjerujem da mogu proći u tom meču. Rado bih se okušao s Tysonom, Holyfieldom, Briggsom, a moja su priča, 50-ak godina, tu sam i na raspolaganju. Tu ima sigurnosti da to mogu i volio bih se s takvim mladim, srčanim borcem okušati u ovom trenutku – objasnio je Željko, a Hrga završio:

– Ako te on pobijedi, ja se ostavljam boksa!

Prošli članak

Svi borci prošli na vagi za KSW 63, Stošićev protivnik 10 kg teži od Darka!

Sljedeći članak

'Savage' se samo nasmijao na Mavrovićevu prozivku: 'Irokez je izgubio kompas, najgori komentator u povijesti'

Preporučeno
Total
8
PODIJELI