Ruiz: Želim borbu s Wilderom, to je borba o kojoj svi pričaju

Američki boksač Deontay Wilder (35, 42-1-1) ovih je dana tražena roba. Prije nekoliko dana u intervjuu ga je spomenuo Tyson Fury, kao jednog od potencijalnih budućih protivnika, a sad je želju za borbom s ‘Brončanim bombarderom’ izrazio i Andy Ruiz jr. (31, 33-2-0).

Naime, boksačkim krugovima počela je kružiti priča da bi Ruiz nakon borbe s veteranom Chrisom Arreolom (24. travnja) mogao u ring s nekadašnjim vlasnikom WBC-ova pojasa.

– Naravno da sam zainteresiran za to. Svi pričaju o tom meču. Volio bih se boriti i s Wilderom i s Furyjem – kazao je Ruiz bez zadrške za Little Giant Boxing.

https://www.instagram.com/p/CLNCr56l7j1/

– Znam da će se Joshua boriti s Furyjem, a ja želim taj zeleni pojas (WBC). Imao sam ih sve, ali taj mi nedostaje. Treba mi taj pojas – dodao je bivši svjetski prvak.

Nakon vrlo skromnog nastupa u kojem mu je Joshua oduzeo titule. U taj meč u Saudijskoj Arabiji ušao je potpuno nespreman, s viškom kilograma. Čak ga je kritizirao i otac, koji je kazao kako je njegov sin počeo živjeti neumjerenim i rasipnim životom.

https://www.instagram.com/p/CECRHxQA4fH/

Ruiz se odlučio dovesti u red. Trenira pod paskom slavnog trenera Eddyja Reynosa.

– Nakon poraza od Joshue javio sam se Canelu i rekao mu da želim promjenu. Sad treniram s puno različitih prvaka, a s time odmah dolazi i drugačiji mentalitet. Uzbuđen sam i želim fanovima dati ono što i zaslužuju. Dosad nisam nikad bio na 100 posto. Vidjet ćete moju najbolju verziju. Da, još uvijek postoje neke stvari koje ćemo poboljšati, a sad je najvažnije nastaviti s radom. Nakon Arreole, želim nastaviti i s borbama i s treninzima. Želim izgledati sve bolje i bolje – odlučno je poručio.

Prošli članak

Tuga za boksački svijet: Preminuo Marvin Hagler

Sljedeći članak

Edwards: Ispričavam se Belalu, sad želim Usmana

Preporučeno
Total
0
PODIJELI